GT Racing 2 liderliğe tutundu!

Merlinin Kazanı 19.11.2013 - 13:47
Gameloft'un yarış oyunu kapış kapış gidiyor
Gameloft GT Racing serisi ilk oyunu 2012 Kasım ayı sonunda yayınlamıştı. Geçtiğimiz hafta ise GT Racing 2 geri dönüş yaptı. Real Car Experience (Gerçek Otomobil Deneyimi) adıyla önce iOS, ardından Android platformlarda yayınlanan ücretsiz oyun en iyi manuel yarış oyunu olmaya aday. Çıktığı günden bu yana Türkiye AppStore’da liderliği kaptırmıyor.
 
GT Racing 2 liderliğe tutundu!
PC kalitesindeki grafiklere sahip olan oyun, 30 üzerinde üreticiden muhteşem bir araba koleksiyonu sunuyor. Mercedes-Benz, Ferrai, Audi, Ford gibi markalarının yer aldığı toplamda 67 lisanslı otomobil sürüş keyfi yaşatmak için siz oyuncuları bekliyor. GT Racing toplamda 1400 adet farklı sürüş etkinliği; ayrıca haftalık 28 meydan okuma’dan birine katılıp sürüş becerilerinizi geliştirip, yeni araba kazanma şansı sunuyor.

Meydan okuma demişken, oyun hem solo hem de çok oyunculu oynama modu mevcut.
Game Center ile kullanıcı  profili yaratarak diğer oyuncularla karşılıklı rekabete girebilirsiniz.
Eğer yarışta deneyimli olduğunuzu düşünüyorsanız yüzlerce kişiselleştirme seçeneğiyle fark yaratabilirsiniz. Yok eğer yeniyim diyorsanız, hızınızı ayarlamak için Yön&Fren yardımını açabilirsiniz.
 
GT Racing 2 liderliğe tutundu!
Serinin bir önceki GT Racing 2’de bir önceki oyuna göre farklı olarak, yeni fizik motoru gerçekçi otomobil dinamiğini sunuyor. Ayrıca GT Racing 2’de sürüş koşulları hep aynı şartlarda değil. Oyunda farklı hava koşulları ve günün farklı zamanları da mevcut. Kemerleri bağlayın, 4 kamera opisyonundan birini seçin ve gerçekçi bir sürüş deneyimine hazır olun.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 01:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
GT Racing 2 liderliğe tutundu!
İlginizi Çekebilir