GTA 5 için özel animasyonlara sahip Batman modu geliyor

Ersin Kılıç 6.12.2021 - 11:46
Şimdiye kadar Batman içeren onlarca GTA 5 modu ile karşılaşmış olsak da bu sefer yapılan mod özel animasyonları ile öne çıkıyor.

GTA Trilogy oyunlarına mod konusunda müdahale eden Take Two, neyse ki GTA 5 için henüz harekete geçmiş değiş. Doğal olarak GTA 5 için şimdiye kadar birçok mod ile karşılaştık. Bu modlar arasında özellikle süper kahraman temalı olanların ayrı bir ilgi çektiğini söyleyebiliriz. Zaman zaman Hulk, Örümcek Adam, Flash ve Batman gibi kahraman temalı modlar karşımıza çıkabiliyor. Üzerinde çalışmalara başlanan yeni GTA 5 Batman modu ise sahip olduğu özellikler ile bu modların arasından sıyrılabilir.

GTA 5 Batman modu için özel animasyonlar yapılıyor

DAHA ÖNCE BİRÇOK MOD YAPIMINA İMZA ATAN "JulioNIB" kod adlı mod yapımcısı, üzerinde çalıştığı GTA 5 Batman modu için kısa bir video yayınladı. Videoya baktığımız Kara Şovalye'nin bu sefer her zaman kullandığı silahlar dışında özel animasyonlarına yer verileceğini de görüyoruz.

Kanca kullanımı, pelerinle süzülme ve yakın dövüş dinamikleri dışında karakterin tüm hareketleri için özel bir çalışmaya imza atılmış. Mod sayfasına buradan, videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz.  JulioNIB yaptığı açıklamada bu modun çok yakında hazır olacağını, yani son sürümüne getirileceğini de belirtmiş.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2021 23:15
batman modu nedir ya? umarım yasaklanır. siz kesin türkçe de oynuyorsunuzdur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2021 21:02
Tamda yıllardır bunu hayal ediyordum gta 5 e mod yapılıyor mesela thanos . Tamam görüntüsü falan çok güzel ama animasyonları çok sahte. Tam bu noktada madem ki mod yapıyorsunuz, animasyonları gerçekcil yaparsanız tadından yenmez. Tıpkı red r2 deki Kuş modu gibi .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2021 14:13
HALO için inceleme gelecek mi?
---------------------------
Merhabalar, evet gelecek
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA 5 için özel animasyonlara sahip Batman modu geliyor
İlginizi Çekebilir