GTA Online: Executives and Other Criminals haftaya geliyor

Hürcan Köse 10.12.2015 - 18:27
Yeni eklenti için bir de video yayınlandı
Çıktığı günden beri hala büyük bir kitle tarafından oynanan GTA Online'a sürekli yeni güncellemeler ve düzeltmeler gelmeye devam ediyor. Every Bullet Counts modundan sonra Rockstar bugün oyun için bir başka modun çıkış tarihini duyurdu.

Bu yeni eklemede bir VIP olup kendi özel suç örgütümüzü kurabileceğiz. Yepyeni oyun modları, lüks daireler, yeni eşyalar ve bu gibi birçok yeniliğin bulunacağı pakette artık harika bir yata da sahip olabileceksiniz.

Kendi işlerinin patronu olan VIP'ler yeni co-op görevlere, yeni meydan okumalara, yeni yeteneklere sahip olacaklar. Bunun yanı sıra VIP'ler kurdukları suç örgütlerine başka oyuncuları çalışan olarak alabilecekler. Bu çalışanları kovup yenisini alma yetkisine de sahip olacaklar.

Bu suç örgütleri artık Free modda birbirleriyle kafa kafaya mücadele edebilecekler. Çünkü artık otomatik tüfeğe sahip limuzinlerden tutun zırhlı arazi araçlarına kadar her türlü imkana sahip olabileceğiz. Bu suç örgütlerinin katılacağı, oyunda önceden bulunan görevler de örgütlere adapte olacak ve değişecekler.

GTA Online: Executives and Other Criminals, 15 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC'ye gelecek olan güncelleme ile oynanabilecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 05:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2015 18:51
6 ya gerek yok daha 10 sene çıkmaz... :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA Online: Executives and Other Criminals haftaya geliyor
İlginizi Çekebilir