GTA Trilogy Netflix'e Geliyor

Bahadır Arda 29.11.2023 - 23:56
14 Aralık'ta Netflix'te: GTA Trilogy GTA III, Vice City ve San Andreas'ın remastered versiyonlarını keşfedin. Mobile özel olarak Netflix'te.

Daha önce duyurduğumuz Netflix'in GTA oyununu platforma ekleme düşüncesi gerçeğe döndü. Netflix, tatil sezonu için mükemmel bir hediye sunuyor: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition! Bu üçleme, GTA III, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas'ın yeniden düzenlenmiş versiyonlarını içeriyor. Oyuncular, bugünden itibaren iOS ve Google Play üzerinden oyunlara ön kayıt yapabilirler. GTA Trilogy, hem Netflix mobil uygulamasında hem de Netflix abonelerine App Store ve Google Play'de ayrı olarak sunulacak.

Netflix, Aralık'ta GTA Trilogy ile Oyun Dünyasında Dev Bir Adım Atıyor

Netflix'in oyun portföyü giderek genişliyor ve etkileyiciliğini artırıyor. Kentucky Route Zero, Before Your Eyes, Oxenfree serileri, Immortality, Spiritfarer ve Dead Cells gibi başlıklar zaten mevcut. Gelecek yıl Katana Zero, Death’s Door ve Hades de bu kütüphaneye eklenecek. Netflix'in oyun koleksiyonu en geniş olanlardan olmayabilir, ama kesinlikle özenle seçilmiş bir koleksiyon ve birçok oyun mobil cihazlarda özel olarak Netflix aboneliğiyle sunuluyor.

Netflix, Aralık'ta GTA Trilogy ile Oyun Dünyasında Dev Bir Adım Atıyor

Son raporlar, Netflix oyunlarının önemli bir kısmının kullanıcılar tarafından oynanmadığını öne sürse de, Netflix henüz hangi oyunların en popüler olduğu veya kimler tarafından oynandığına dair bir bilgi paylaşmadı. Ancak Netflix, ticari olarak başarılı, büyük isim tanınırlığına sahip ve çeşitli deneyimler sunan oyunlar sunarak başarıya ulaşmayı hedefliyor gibi görünüyor. Video oyun tarihinin en popüler serilerinden biri olan GTA Trilogy, servisin iki yıllık tarihindeki birçok başarılı hamleden bir diğeri gibi duruyor.(Hep mobilde oynamak istemiştim, harika bir fırsat!)

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, 14 Aralık'ta iOS ve Android'de Netflix aboneleri için ve Netflix mobil uygulamasında kullanılabilir olacak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 21:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2023 17:14
mafia 1 remake v tlou remasteredlerinden daha güzel en azından. rokstar çorba yapsa annenizin değil rokstarın çorbasını için.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2023 14:33
İşte görün arkadaşlar biz konsol ve pc oyuncuları olarak neden remake remastered oyunlar istemiyoruz. Bunlar telefonda, böyle platformlarda oynanır, bizim sadece ekran kartı 1500 dolar olan makinelerimizde oynanacak oyunlar değiller.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2023 10:22
Mantıksız. Dizisi olan oyunları koysunlar o tutar
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA Trilogy Netflix'e Geliyor
İlginizi Çekebilir