GTA Vice City Beta Edition 3.5.6 çıktı

Alparslan Gürlek 29.03.2021 - 14:42
Geliştirme sürecinde oyundan kırpılan özelliklerin eklenmesi için başlayan GTA Vice City Beta Edition projesinin 3.5.6 sürümü çıktı.

Mod geliştiricisi "KalvinMDB" tarafından yayınlanan GTA Vice City modu için yeni bir güncelleme geldi. Moda yabancı olanlar için girişte kısaca anlatalım, yazının ilerleyen kısmında detaylarına gireriz. Temelde GTA Vice City Beta Edition modu, orijinal oyun geliştirilirken kırpılan kısımların oyuna yeniden eklenmesi için başlatılmış bir proje. Bugün yeni 3.5.6 güncellemesi de yayınlandı. Gelin birlikte inceleyelim.

GTA Vice City Beta Edition 3.5.6 güncellemesi çıktı

Söz konusu mod, geliştirme sürecinde oyundan kesilen içeriklerin ve özelliklerin çoğunu oyuna eklemeyi hedefliyor. Hepsini olmasa da, yapılan çalışma ile büyük çoğunluğunun getirileceği belirtiliyor. Oyundaki binaları, diyalogları, NPC'leri ve ilk atmosferini restore etmek için girişilen bu proje güncellenmeye devam ediyor. Böylelikle PC oyuncularının, GTA Vice City Beta Edition ile en otantik deneyimi yaşanması hedefleniyor.


Modun 3.5.6 sürümü, önceki sürümlerdeki birçok hatanın çözümüne odaklanıyor ve birkaç yeni içerik ekliyor. Ne yazık ki moda eklenen yeni içeriklerle ilgili elimizde detaylı bir liste bulunmuyor. Ancak artık bu modu kendi yükleyicisiyle birlikte kurup oyununuza ekleyebiliyorsunuz. Geliştirici hali hazırda modun 4. sürümü üzerinde çalışıyor. Bu sürüm ile harita düzenlemelerinin geri kalanını bitirmeyi planlıyor. Ayrıca görevlerdeki kaldırılan diyalogları geri yükleyecek ve oyundan kaldırılan silahları yeniden oluşturacak. Bu silahlar arasında el bombası fırlatıcı, Tazer gibi ilginç silahlar bulunuyor.

GTA Vice City Beta Edition 3.5.6 çıktı

Önümüzdeki güncellemeyle birlikte oyuna flört etme, içki içmek, kumar oynamak gibi GTA serisinin dokusunu taşıyan mekanikler de geliyor. Son olarak ise radyo istasyonlarındaki şarkılar ve daha fazla çeşitli içeriği, GTA Vice City Beta Edition modu ile geri getirmeyi planlıyor.


Modu buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Mod hakkında

Geliştirici moddb sayfasında şu açıklamaya yer vermiş:

BETA Sürümü, Grand Theft Auto: Vice City için geliştirilmekte olan tüm özelliklerin hepsini olmasa da çoğunu geri getirmeyi amaçlayan bir modifikasyondur (en azından bilinen ve / veya mümkün olan). Bu, en otantik deneyimi sunmak için kaldırılan binalar, kesik diyaloglar, yaya görünümleri, genel atmosfer ve çok daha fazlası gibi şeyleri içerecek / geri yükleyecektir. Tüm bilgiler, BradyGames'in Resmi Strateji Kılavuzu, Kılavuz / Yayın Öncesi Ekran Görüntüleri ve Artık Dosyalar gibi çeşitli kaynaklardan gelir. Oyunun geliştirilmesinin alfa / beta aşamalarında varlığına dair çok az kanıtı olan veya hiç olmayan bir şey yapmayı planlamıyorum, ancak bazı kısımları doğaçlama olabilir.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2021 15:22
Al
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2021 11:52
Bizde gözükmüyor eski bilgisiyar olduğu için
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2021 21:22
Harika
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2021 15:44
Çok iyi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA Vice City Beta Edition 3.5.6 çıktı
İlginizi Çekebilir