Ünlü Guitar Hero oyuncusunun istek şarkıları bir hayli garip

Mehmet Atilla Turan 1.05.2018 - 23:11
Eğlenmeyi seven bir kitleniz olunca bu tür şeylerin olması bir hayli normal

Guitar Hero, şu ana kadar bilinen en popüler ritm ve parti oyunlarından biri olarak sayılıyor. Her ne kadar Guitar Hero 4 ve 5, konsollarda popüler olsa da, asıl olay Guitar Hero 3: Warriors of Rock'da dönüyor. Kendine özel bir toplumu bulunan bu oyunda, insanlar sevdikleri şarkıları, bir program yardımı ile oyuna aktarabiliyor ve Guitar Hero 3'te oynayabiliyorlar. Tabii Guitar Hero 3'ün kütüphanesinde bulunmayan efsanevi şarkılar ve gözden kaçmış parçaların oyuna aktarılması güzel olsa da, işler bazen geri tepebiliyor.

Umutsuzluk, Acai'nin yüzünden okunabiliyor

Profesyonel Guitar Hero oyuncusu ve Twitch yayıncısı Acai, bazen harika ayarlanmış parçalar ile karşılaşabiliyor. Fakat izleyici topluluğu biraz şakacı ise, gönderilen parçaların arada sırada sapıtması gayet normal. Örneklerden birkaçını göstermek istersek, bu ay başında gönderilen "Markette şarkı söyleyen çocuk" (ya da popüler adı ile "Walmart Kid") adlı parça, Acai'nin kanalında bir hayli popüler oldu. Fakat Acai'nin bu durumdan pek hoşnut olduğunu söyleyemeyiz.

Gönderilen başka bir istek şarkı ise White Sprites'ın ünlü "Seven Nation Army" şarkısı oldu. Gönderilen bu "cover" versiyonunda işler biraz farklıydı, notalar birbirine uymuyor ve vokallerin neler yaptığı bile bilinmiyordu. Tabii ki bu durum Acai'nin kulaklarının duyma işlevinin birkaç dakikalığına yitirmesine neden oldu.

Twitch üzerinden yayın yapan ve YouTube'da bir hayli aktif olan Acai'nin YouTube kanalına buradan ulaşabilir ve yaşadığı komik ve görülesi başarılı anları takipte kalabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2018 09:49
Ben bu haberi pek anlayamadım. Oyuna aşina olmadığım dan olsa gerek. Başlığı görünce telif hakkı sorun sanmıştım. Konu nedir şimdi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Guitar Hero oyuncusunun aldığı istek şarkılar ona bela oluyor
İlginizi Çekebilir