Halcyon 6, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 11.02.2021 - 18:31
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da, sıra tabanlı strateji RPG oyunu Halcyon 6 ücretsiz oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu. Massive Damage tarafından geliştirilen ve yayınlanan bağımsız bir sıra tabanlı strateji RPG oyunu Halcyon 6, 11-18 Şubat tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak. 18 Şubat Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

Ayrıca önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları da belli oldu. Göz alıcı, minimalist bir dünyada becerilerini geliştirirken acemiden, usta bir sürücüye dönüşme yolculuğunu konu alan Absolute Drift ve açık dünya çılgınlığının ustası olan Avalanche Studios ve birinci şahıs nişancı türünün yaratıcısı olan id Software gibi iki büyük stüdyoyu bir araya getirerek istediğin yere gidebileceğin Rage 2, 18-25 Şubat tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılacak. Buna ek olarak, Epic Store'da ilkbahar indirimleri bugün itibariyle başlıyor. Vitrin İndirimi adlı kampanya, 11 Şubat TSİ 19:00'da başlayacak ve 25 Şubat Perşembe günü TSİ 19:00'a kadar devam edecek. İndirime katılan oyunlara göz atmak istiyorsanız, buradan ilgili sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Halcyon 6, Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da, sıra tabanlı strateji RPG oyunu Halcyon 6 ücretsiz oldu.

Halcyon 6

Halcyon 6, üs kurma, derin taktiksel savaş, mürettebat yönetimi ve gelişen hikâye anlatımı içeren retro uzay strateji rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Terran uzayının sınırında gizemli bir öncül ırk tarafından terk edilen yıldız üssü Halcyon 6 bulunuyor. Oyundaki görevin, bu terk edilmiş üssü ele geçirmek ve yeniden kurmak olacak. Gizemli bir uzaylı gücü Dünya'ya doğru ilerlemeye çalışıyor ve bu üs New Terran Federation'ın yeni ittifaklar kurma, yeni teknolojileri araştırma ve yaklaşan istilayı engellemek için bir yol bulma konusundaki en büyük şansı. Halcyon 6: Lightspeed Edition, ödüllü bağımsız strateji RYO Halcyon 6'nın büyük ölçüde geliştirilmiş sürümüdür.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halcyon 6, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir