Half-Life 3 neden gelmiyor?

Hakan Bozdemir 6.01.2014 - 17:04
Gabe Newell'dan farklı söylemler
Gabe Newell ile gerçekleştirilen yeni bir ropörtajda Newell, Half Life 3'ün neden çıkmadığına dair çeşitli ipuçları verdi. The Washington Post'un yapmış olduğu ropörtajda Newell'ın ağzından dökülen kelimeler şu şekildeydi:

"Tek kişilik video oyun şirketi kurduğumuz zaman şirketimiz gerçekten güzel bir başarı elde etmişti. Half-Life ile sağladığımız başarının devamını daha sonra Half-Life 2, 3, 4 olarak getirebilirdik fakat böyle olsun istemedik. Ticari anlamda düşük bir gelir sağlayan multiplayer oyun platformuna yöneldik ve multiplayer oyunlar geliştirdik."

"Daha Sonra ise Steam'i yapmaya çalıştık ve bu aşamada Valve'da çalışan birçok insan bize Steam'in çok kötü bir fikir olduğunu söylüyordu. Bizler ise yılmadan Steam için çalıştık, kötü bir fikir olduğunu düşünen kişiler ise tamamen Half-Life 2'ye yoğunlaştılar ve aramızda hiçbir problem oluşmadı. Herkes vaktini doğru bildiği şeye harcamış oldu bu şekilde. Şimdi bakıldığında ise Steam'in elde ettiği başarı ortada."

Gabe Newell'ın ile yapılmış olunan ropörtajdan anlayacağımız Half-Life 3'ü bir sürede oyun piyasasında göremeyeceğiz. Bakalım Valve'ın bir sonraki hedefi ne olacak?

Half-Life 3 neden gelmiyor?
Yorumlar 48
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Half-Life 3 neden gelmiyor?
İlginizi Çekebilir