Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Halo 3: ODTS, Halo 3'den kısa olacak

Halo 3: ODTS, Halo 3'den kısa olacak

MK Murat Kanık Editör 26 Temmuz 2009 Okuma süresi: 1 dk
Halo 3: ODTS, Halo 3'den kısa olacak

Bungie Software tarafından Xbox 360 platformu için özel olarak geliştirilen "Halo 3: ODTS'in" Halo 3'den daha kısa olacağı bildiridi. Bungie'den Lars Bakken ve Microsoft yetkililerinden Ryan Crosby, Halo 3: ODTS'nin senaryo modunun Halo 3'ün senaryo modundan daha kısa süreceğini onayladılar. Oyun dünyasının merakla beklediği oyun, 22 Eylül tarihinde satışa sunulacak.

KAYNAK msxbox-world.com


Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (4)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

640p cözürlükle killzone a benzetmek icin bu oyunu , tvye 8 veya 9 metre uzaklktan bakmak lazmki full hd tvlerde olusacak rezaleti gözler secemesin.

0 puan
MO
MK Okuru

söylenti değil gerçek ve bunu bungie söylüyor... http://www.gameswire.net/news/halo-3-odst-not-720p-admits-bungie_85.html

0 puan
MO
MK Okuru

Evet bende 640p diye bir söylenti duymuştum. Yayınlanan trailer beni pek memnun etmemişti killzone' a yakın birşeyler bekliyordum. Yinede çıkmadan kesin şeyler söylememek gerekli. Güzel bir oyun olacaktır.

0 puan
MO
MK Okuru

çözünürlük yine 640p olacak diye duydum. Böyle olacaksa at çöpe gitsin. Zaten poligon kaliteside ps2 gibi

0 puan