Halo 3'ün betasını oynamanın yolları

Emre Demiray 3.06.2010 - 12:31
Halo 3'ün betasını oynamanın yolları
Bungie ve Microsoft Game Studios bazı şanslı oyunculara bu yılın sonlarına doğru çıkması beklenen Halo 3'ün multiplayer kısmını ilkbaharda test etmek için üç farklı şans tanıdı.

Önceden oyuncuların teste katılabilmeleri için tek belirtilen yol Halo 3 resmi sitesine girip üye olup şansın yüzünüze gülmesini beklemekti. Bungie'den yapılan açıklamaya göre bu yolla belirlenen kişiler bu ay içinde e-posta ile haberdar edilecekler.

GamePro dergisinin şubat ayında çıkacak sayısının taramalarında önümüzdeki günlerde çıkacak olan Crackdown isimli oyunun reklamında "Halo 3 Mulitplayer Beta'yı içerir." yazısının bulunması dikkatleri çekmişti. Microsoft bu haberi doğrulamamıştı fakat detayların yakın bir zamanda açıklanacağını belirtmişti.

Açıklamadaki "yakın zamanın" bugün olduğu ortaya çıktı. Microsoft, 20 Şubat'ta piyasaya çıkacak olan Crackdown'un Halo 3 beta keylerini de içereceğini açıkladı.

Beta testine katılmanın üçüncü yolu ise " 3 Kuralı " programına katılmak. 1-3 Şubat arası Birleşik Devletler'de Xbox Live'da üç saat boyunca Halo 2 oynayanlar girişe hak kazanacaklar. Xbox Live'da Halo 2'yi üç saat boyunca oynayan ve Halo 3 resmi sitesine üye olan ilk 13333 kişi beta programına dahil olmaya hak kazanacak. Birleşik Devletler dışındaki oyuncuların da kendi bölgelerinde "3 Kuralı" hakkında gelecek haberlere hazırlıklı olmaları açıklandı.

Sadece Xbox 360 sahibi ve Xbox Live Gold üyeliği olan oyuncular beta test programına dahil olabilecekler.

Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 00:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo 3'ün betasını oynamanın yolları
İlginizi Çekebilir