Halo 5: Guardians'ın Team Skirmish modu oyundan siliniyor

Furkan Güler 2.08.2017 - 11:47
Rekabetçi maçların az tercih edilen moduna artık elveda deme vakti geldi.
Çıktığı dönemde ana senaryo bakımından yetersiz kalan ve oyuncu cephesinden eleştirilere maruz kalan Halo 5: Guardians'ta bazı değişiklikler söz konusu. Oyunun çoklu oyuncu modu severek oynanıyor ve güncelleme almaya devam ediyor. Ancak ilerleyen günlerde oyunun rekabetçi modunda bulunan Team Skirtmish modunun silineceği açıklandı. 343 Industries'ın haftalık blogunda açıklanan bilgilere göre bu modun düşük oyuncu sayısına sahip olduğu ve diğer modlara karşı negatif etki yaptıpından dolayı oyundan kaldırıldığı belirtiliyor.

Diğer bir yandan geliştiricilere göre oyuncular, ilk zamanlardan bu yana bu moddan zevk alamıyor ve bu yüzden pek tercih etmiyorlar. Ayrıca geliştirici ekip rekabetçi maçlar için oyuna yeni haritalar eklenebileceğini de duyurdu. Yeni haritaların şimdilik tasarım aşamasında olduğunu ve oyunun yapısıyla tamamen entegre bir biçimde çalışacağı belirtiliyor.

Halo 5: Guardians'ın Team Skirmish modu oyundan siliniyor
İlgili modun 3 Ağustos tarihinde oyundan silineceği açıklandı. O zamana kadar Team Skirmish modunu doya doya oynamak için vaktiniz var. Oyuncuların ilgi gösterdiği konulara göre çalışamalar yapan 343 Industries'in ilerleyen dönemlerde böylesine radikal kararlar alıp almayacağını merak ediyoruz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 19:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo 5: Guardians'ın Team Skirmish modu oyundan siliniyor
İlginizi Çekebilir