Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Halo 5, harita oylama sistemi içermeyecek

Rastgele haritalara devam...

Halo 5, harita oylama sistemi içermeyecek
343 Industries firması tarafından geliştirilen ve Microsoft Studios tarafından ise yayımcılığı üstlenilen Halo 5: Guardians için yeni açıklama bizlerle buluştu. Twitter üzerinden sorulan soru üzerine açığa çıkan oylama sistemi bizleri üzdü.

Twitter kullanıcısının; Halo 5'te de Halo 2 oyununda olduğu gibi harita oylama sisteminin olup olmayacağı sorusuna, direkt olarak yapımcı isim olan Josh Holmes'tan cevap geldi. Oyun sonunda ya da oyun içerisinde herhangi bir harita oylama sisteminin oyunda olmayacağı belirtildi.

Halo 5: Guardians, Xbox One platformuna özel olarak 27 Ekim tarihinde piyasada olacak.

Halo 5, harita oylama sistemi içermeyecek
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

playstation fun boylar toplanmış kaç kaç..

0 puan
MO
MK Okuru

PC ÇIKSA ÖLÜRLER :S

0 puan
MO
MK Okuru

xboxın esamisi okunmuyor piyasada.. konsolda tekelcilik oluştu tek kral PLAYSTATİON

-1 puan
MO
MK Okuru

yaw xbox kaldı arkadaş hadi PS4 almak hata ama illede konsol alıcaksan PS4 alıcaksın

0 puan
B
bortozol Kazan Bekçisi

eger xbox in satış fiyati 200 dolar ve oyunlari da 20-30 dolar civari olsa , aslında iyi bi konsol olabilir fiyat-geridönüş bağlamında. ancak hem donanimsal düşüklük, hem yazilimsal düşüklük ve kullanici düşmani arayüzü , düşük çözünürlük ve fps deki oyunlari ile tam bir balon .

0 puan
MO
MK Okuru

Patladı bile. 720p gelio oyun.

0 puan