Halo 5'in betası "gerçek" bir beta olacak

Can Furkan Gözütok 18.06.2014 - 10:11
Basit bir ağ testi değil
Geliştirilmeye devam eden Halo 5: Guardians'ın beta süreci, geliştirici stüdyosu 343 Industries'e, daha iyi bir Halo geliştirmek için büyük katkıda bulunacak.

Halo markasının geliştirme yönetmeni Frank O'Connor'a göre, oyuncuların betadaki tepkilerine göre Halo 5'te hatrı sayılır miktarda değişikliğe gidebilirlermiş. Halo 5: Guardians hakkında konuşan O'Connor, " Halo 5'e seride bulunmayan pek çok yeniliği ekliyoruz ama şu an ki hayalimiz, bu yeniliklerimiz hakkında klasik Halo hayranlarıyla konuşmak ve onlardan oyunumuza neler ekleyebileceğimiz konusunda fikirler almak." açıklamasını yaptı.

Ayrıca oyunun beta sürecine de değinen O'Connor, " Halo 5'in betası gerçek bir beta süreci olacak. Bazen beta süreçleri oyunun ağ yapısı test etmek için kullanılır ancak biz oyunu oynayan her oyuncudan önemli geri dönüşler almayı planlıyoruz" açıklamasında bulundu.

Halo 5: Guardians, Xbox One için özel olarak geliştirilmekte. Oyunun betasına Halo: Master Chief Collection'a sahip olarak girebilirsiniz ve Halo 5'in beta süreci, 27 Aralık'ta başlayacak. Son olarak oyun, 2015 yılında piyasaya çıkacak.

Halo 5'in betası "gerçek" bir beta olacak
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 06:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo 5'in betası "gerçek" bir beta olacak
İlginizi Çekebilir