'Halo: Reach, en çok satan Xbox özel oyunu'

Mahmut Saral 22.09.2010 - 14:38
Bu açıklamada bir yanlışlık olmalı
Bungie tarafından geliştirilen FPS oyunu Halo: Reach, 14 Eylül itibariyle X360 konsolu için raflarda yerini aldı. Bungie'nin geliştirdiği son Halo oyunu olan bu yapım, oyunculardan da büyük ilgi gördü ve İngiltere'de ilk gününde 300 bin adet satıldı. Para kısmına geldiğimizde ise, oyunun 24 saatte 200 milyon dolar gelir elde ettiği açıklanmıştı.

Microsoft İngiltere ürün ve pazarlama sorumlusu Stephen McGill, Halo: Reach ve Halo serisinin potansiyelini bildiklerini, ancak oyuncuların Reach'e gösterdiği ilgi sonucunda şaşırdıklarını dile getirdi ve devam etti: "Halo: Reach, 2010'daki oyunlar arasında en büyük açılışı yaptı ve Xbox tarihinin en çok satan konsola özel oyunu oldu".

'Halo: Reach, en çok satan Xbox özel oyunu'
Şimdi, bu açıklamada bazı sorunlar olabilir. Öncelikle Halo 3'ün 8 milyondan fazla sattığı biliniyor. Dolayısıyla henüz yeni çıkan Halo: Reach'in onu geçmesi çok zor. Sonrasında ise, birkaç gün önce Halo: Reach'in İngiltere tarihinde en hızlı satan 5 numaralı oyun olduğu söylenmişti. X360'a özgü olarak bakıldığında ise, listenin ilk sırasında yer alıyordu. Belki bundan bahsedilmek istenmiş, ancak hatalı bir açıklama yapılmış olabilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
'Halo: Reach, en çok satan Xbox özel oyunu'
İlginizi Çekebilir