Hayden Christensen, Darth Vader olarak geri dönüyor

Özgür Deveci 11.12.2020 - 15:55
Star Wars serisinde Darth Vader karakterini canlandıran başarılı oyuncu Hayden Christensen, Obi-Wan dizisiyle galaksiye geri dönüyor.

Darth Vader, çok çok uzak bir galaksiye geri dönüyor. Lucasfilm Başkanı Kathleen Kennedy, Disney Investor Day etkinliğinde Star Wars serisinin yıldız oyuncusu Hayden Christensen'in, Darth Vader karakterine yeniden hayat vereceğini duyurdu. Ewan McGregor'un (önceki filmlerde Kenobi'yi canlandıran) başrolünü üstlendiği Obi-Wan dizisi Disney Plus'ta yayınlanacak.

Lucasfilm tarafından yapılan açıklamada dizinin Revenge of the Sith filminden 10 yıl sonrasını konu alacağı belirtildi. Dizinin oyuncu kadrosunda Genevieve O'Reilly (Mon Mothma), Stellan Skarsgard, Kyle Soller, Denise Gough ve Adria Arjona gibi ünlü isimler yer alıyor. Anakin Skywalker'ın, Sith lordu Darth Vader'a dönüştüğü Revenge of the Sith sonrasında karakterin Vader maskesi takıp takmayacağı, şu an için belirsizliğini koruyor. Bununla birlikte, Anakin'in imparatorluğun kötü adamına doğru yükselişi Star Wars çizgi romanlarında da anlatılmıştı. Hatta Rogue One'ı izleyenler, o meşhur sahneyi hatırlayacaklardır.

Hayden Christensen, Darth Vader olarak geri dönüyor

Hayden Christensen, Darth Vader olarak Obi-Wan dizisine dahil oldu

Bu yılın başlarında Variety tarafından yapılan bir haberde, Joby Harold'un dizinin senaryosunu üstlenerek projeyi Ocak ayında bıraktığı ve yerini Hossein Amini'yi devraldığı belirtilmişti. Harold ayrıca Zack Snyder'ın Army of the Dead filmini kaleme aldı. Buna ek olarak WGN Amerika drama dizisi Underground ve Netflix dizisi Spinning Out üzerinde çalıştı.

Lucasfilm Başkanı Kathleen Kennedy, dizinin önümüzdeki yıl çekimlere başlayacağını söyledi. Birçok duyuruya ev sahipliği yapan etkinlikte, Diego Luna'nın başrolünü üstlendiği Cassian Andor dizisi, The Mandalorian dizisinin yaratıcısı Jon Favreau'dan Ashoka Tano spin-off serisi ve Rangers of the New Republic yapımları da duyuruldu.

Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler Obi-Wan dizisini merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bilgekhan
Bilgekhan 11.12.2020 23:38
Güzel ! Böyle böyle düzeltecekler gibi seriyi dandirik Sequelleri saymazsak. Republic Commando dizisi de olsa güzel olur. Sonunda Star Wars hak ettiği noktaya geliyor gibi görsel efekt teknolojisinin günümüzdeki nimetlerini düşünürsek. Sadece Mandalorian'da oldukça fazla script sorunu var, yan görevlerden oluşan bir dizi adeta.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2020 23:26
Bari 1 sezon gençliği gösterilse ya. Filmde tam anlatılmıyor. Clone Wars'da pek çok savaşa katıldı bu ikili. Bunlar pas geçilmeseydi keşke...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2020 23:13
You are underestimate my power
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2020 21:01
Lanetli yıl 2020 nin en güzel haberi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hayden Christensen, Darth Vader olarak geri dönüyor
İlginizi Çekebilir