2.sezonu yeni başlayan Westworld'un 3.sezonu şimdiden onaylandı

Ersin Kılıç 2.05.2018 - 11:45
Android devrimi 3.sezonu ile devam edecek

HBO'nun şu sıralar en büyük yapımlarından biri olan Westworld, geçtiğimiz günlerde 2.sezonu ile karşımıza çıktı. Şu anda 2.sezon 3. bölümünü beklemeye başladığımız seri için bugün oldukça güzel bir haberle karşılaştık. HBO tarafından yapılan açıklama ile Westworld'un 3.sezonu resmen duyuruldu.

Westworld'un 3.sezonu onaylandı

22 Nisan'da başlayan 2.sezonun henüz 2.bölümü yayınlanmışken Westworld'un 3.sezonuna da onay geldi. HBO program başkanı olan Casey Bloys konu ile ilgili "Son derece yetenekli olan Jonathan Nolan, Lisa Joy ve tabi ki oyuncu kadrosu ve böyle bir ekiple çalışmak büyük bir zevk." sözlerini sarf etmiş. Bunun dışında yeni bölümler ve sezon ile ilgili "İlham verici hikaye anlatımından inanılmaz görselliğe kadar, bir sonraki bölümün bizleri nereye götüreceğini görmek oldukça heyecan verici" sözlerini de eklemiş.

Aynı isimli 1973 yapımı filmden uyarlanan Westworld, dediğim gibi 2.sezonu ile devam ediyor ve bu sezon da tıpkı ilk sezon olduğu gibi 10 bölüm sürecek. 3.sezon oyuncu ve bölüm sayısı hakkında açıklama yapılmasa da muhtemelen yine 10 bölümlük bir sezonun bizi beklediğini düşünebiliriz. Hikayenin nereye gideceği ise büyük merak konusu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 08:57
Dizinin ilk 2 bölümü çok kötü geldi bana, yoksa ben mi çok beklenti içerisindeyim bilmiyorum. İlk sezonu sürekli gizem ve ilginçlik insanı içine çekiyordu şimdi bir şeyler çok eksik gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
HBO kanalı Westworld dizisinin 3.sezonunu şimdiden onayladı
İlginizi Çekebilir