Hearthstone güncellemesinden son detaylar

Murat Halilbeyoğlu 1.10.2013 - 11:45
Yeni yama bizden çok şey alacak, peki yeni ne verecek?
Dün sizlere Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft'a güncelleme geleceğini ve bu güncelleme ile bütün hesapların sıfırlanacağını açıklamıştık.

Firma Battle.net sitesinde bu güncellemenin detaylarını açıkladı.

Güncellemenin ardından günlük görevlerde iki farklı sınıf seçme şansına sahip olacağız bu şekilde sevmediğiniz bir sınıfla oynama ihtimaliniz daha az olacak.

Hearthstone güncellemesinden son detaylar
Sağlam bir düzenleme de sınıf dengesine geliyor. Rouge minion'ları daha az dominant olacak şekilde ayarlanacaklar. Warrior ve Priest'ler biraz daha güçlendirilecekler. Golden kartlara yeni animasyonlar gelecek ve yüksek seviyelerde Golden temel kartları açabileceksiniz. Bu şekilde bütün destenizi Golden kartlardan oluşturabileceksiniz.

Yapay zekada da değişiklikler olacak ve AI daha sezgisel davranabilecek. Oyundaki chat fonksiyonu da geliştirilecek. Bunun yanında Toast (kadeh kaldırma) özelliği ile oyun içinde Legendary kart açmak ya da Arena'yı tamamlamak gibi başarılarınızı hemen arkadaşlarınıza duyurabileceksiniz.

Seviye sınırımız tüm modlar için 60 olacak bu şekilde oyunu uzun bir süre oynatmayı düşünüyor Blizz. Play modunda daha fazla altın kazanılacak lakin Blizzard bu konuyu hala takip altında tutuyor. Şahsen en güzel yeniliklerden bir tanesi ise Arena modunda olacak. Arena ödüllerinde artık daha az dust ve daha çok kart ile altın olacak.

Güncelleme yayınlandıktan sonra yama ile ilgili daha çok bilgiyi sizlere sunacağız.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 19:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone güncellemesinden son detaylar
İlginizi Çekebilir