Hearthstone için yeni oyun modu duyuruldu

Murathan Özlü 31.08.2021 - 23:37
Hearthstone için yeni oyun modu duyurusu geldi. Mercenaries modu 12 Ekim'de oyuna eklenecek ve World Of Warcraft ile ortak bir oyun etkinliği olacak.

Hearthstone için yeni oyun modu geliyor! Yakın dönemde Hearthstone'a türkçe dil desteği iddiaları ile gündeme gelen Blizzard'ın kart oyunu, 12 Ekim'de  Hearthstone Mercenaries moduna kavuşacak.

Sinematik fragman ile duyurulun Mercenaries modu Hearthstone'a eklendiği zaman, Hearthstone-World Of Warcraft crossover etkinliği başlayacak.

Hearthstone için yeni oyun modu Diablo ile geliyor

Hearthstone'un yeni oyun modunda, Warcraft'ın ikonik karakterleri ile bir olarak ödül avına çıkacağız.  Oyun modunun geçeceği Paralı Asker Köyü (Mercenary Village) içerisinde farklı ödül avları arasında seçim yapacak ve her av sonunda bir boss ile savaşacağız.

Hearthstone için yeni

Bu açıdan daha önce oyuna eklenen Macera Modlarına (Naxxramas, Blackrock Mountain gibi) benzetilebilir. Oyun modunun en büyük farklılığı, dev bir kart destesi yerine en fazla 6 askerden oluşacak bir ekibi yönetecek olmamız. Maç sırasında en fazla 3 askeri sahada tutabileceğiz.

Hearthstone için yeni oyun modu duyuruldu

Mercenary modunun oyuna ekleneceği tarih olan 12 Ekim tarihinden itibaren Hearthstone'a girip başlangıç görevlerini yaparsanız, World Of Warcraft'ta kullanabileceğiniz Sarge bineğini -sevimli(!) bir fare- kazanacaksınız. 

Eğer World Of Warcraft için, 19 Ekim tarihinden önce 6 aylık üyelik paketi satın alırsanız  Sapphire Skyblazer bineğini koleksiyonunuza ekleyecek ve Hearthstone için (12 Ekim tarihinde aktif olacak) bir dolu kart destesi kazanacaksınız.

Hearthstone için yeni oyun modu duyuruldu

Hearthstone için yeni oyun modunun gelmesiyle birlikte oyuna 3 ikonik Blizzard karakteri, yanlarında bir dolu kart destesi ile eklenecek. Bu karakterler Diablo'dan Diablo (evet), ve World Of Warcaff'tan Lich King ve Sylvanas Windrunner olacak. İsteyen oyuncular an itibariyle ön sipariş verip bu karakter paketlerine sahip olabilirler. Oyun modu geldiğinde alışıldık yollar ile de bu paketler alınabilecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone için yeni oyun modu duyuruldu
İlginizi Çekebilir