Hearthstone'un yeni gelişmeleri hakkında açıklamalar

Taylan Bal 17.08.2023 - 10:46
Hikaye Baş Tasarımcısı Valerie Chu ve Baş Tasarımcı Chadd Nervig, Hearthstone'un Titans genişlemesi hakkında bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Hearthstone'un yeni Titans genişlemesi bu ay oyunun içine Warcraft efsanesinin efsanevi tanrılarının koruyucu olarak görev yapan devasa Titanlarının dayandığı 145 yeni kart getirdi. World of Warcraft oyuncuları uzun süredir Azeroth'ta Titanların yaratıklarıyla, ihanet eden Titan Sargeras ile uğraşıyorlar ve bu karakterlerin birçoğu ilk kez Hearthstone'da görünüyor.

Geliştiriciler, Hearthstone için gelecek yenilikleri bir söyleşiyle anlattılar

Hikaye Baş Tasarımcısı Valerie Chu ve Baş Tasarımcı Chadd Nervig, Hearthstone'un Titans genişlemesi hakkında Game Rant ile bir söyleşi gerçekleştirdiler. Özellikle, yeni Titan Amitus hakkında konuştular. Amitus'un tasarımı sırasında takımın oyun ve hikaye hedefleri hakkında konuştular ve karakterinin, oyuncuların zaten tanıdığı diğer kurulu Titanlar arasında nereye oturduğunu tartışlar. Ayrıca, Amitus'un ileride resmi Warcraft kanonunun bir parçası olup olmayacağı hakkında da bilgi veriyorlar.

Geliştiriciler, Hearthstone için gelecek yenilikleri bir söyleşiyle anlattılar

Hearthstone'un Amitus'u Warcraft efsanesine uyuyor

Hearthstone ekibi, Titans genişlemesi için Amitus karakterini tasarlayarak, bu Titan'ın neden daha önce Warcraft hikayesinde karşılaşılmamış olabileceğine dair makul bir açıklama olmasını istiyor. Her Titan belirli özellikleri temsil ediyor. Örneğin Eonar doğa ve yaşamla ilişkisiyle veya bilgi ve büyülü sihirde ustalaşmış olan Norgannon gibi örnekler verilebilir. Amitus'un pantheonda rolü barışı korumak ve "uyumun şampiyonu" olmaktı. Ancak Sargeras'ın ihaneti bu uyumu bozdu ve Amitus gizemli bir şekilde ortadan kayboldu.

Oyuncular Amitus'u çoğunlukla kart resmi olarak görseler de, Blizzard'ın Hearthstone'un Paladin sınıfı için ek bir Titan getirme konusunda büyük düşündüğü anlaşılıyor. Bilinen Titanlar sadece birkaç tanedir ve yeni bir Titan'ın adını koymak büyük bir iş, bu yüzden özellikle bu karaktere özel ilgi göstermeleri mantıklı hale geliyor.

Oyun içi hikayelerin evrildiği Hearthstone ve Warcraft ilişkisi

Hearthstone ve Warcraft, benzer evrenlerde geçseler de farklı hikaye odaklarına sahip. Hearthstone, Warcraft evreninin özgün karakterlerini ve olaylarını içeren bir kart oyunu olarak karşımıza çıkmıştı. Bu karakterler genellikle sadece oyunun içinde görülür ve Warcraft dünyasına dahil edilmez. Ancak bazı özel durumlarda Hearthstone'un özgün içeriği World of Warcraft'a geçebilir. Bu iki oyun arasındaki ilişki, farklı hikaye anlatılarına sahip olsalar da, arada bağlantılar kurarak oyunculara zengin ve çeşitli deneyimler sunmak için tasarlandı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 23:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone'un yeni gelişmeleri hakkında açıklamalar
İlginizi Çekebilir