PS3'ün önemli oyunlarından Heavy Rain'in yapımcısı Quantic Dream'in patronu David Cage, stüdyonun iki yeni proje üzerinde çalıştığını açıkladı.
Ancak Cage, bu projelerle ilgili herhangi bir detay vermedi. "Genellikle Heavy Rain gibi büyük bir projenin ardından, takımı yeni bir düşünceyle heyecanlandırmak zordur. Ancak Quantic'teki durum bu değil. Takım ve şirket tecrübe, güven ve yetenekle birlikte büyüyor." diyen Cage, oynanışta yeni yollar icat etmeyi istediklerini de ekledi.
Yorumlar (6)
başta çok saçma gelmişti bana heavy rain dişimizi fırçalayıp duş alıyoruz falan.Bütün oyun böyle mi gidecek acaba demiştim tabi bu olay daha e3 fuarında oyun yeni gösterildiğindeydi.Oyunu bitirdim ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim senaryosu en sağlam oyundur.Oynadığım en iyi oyun bu olmuştursaygılar
Fahrenheit'la klasik bir cümlede olsada gönlümüze taht kuran quanticdream gittikçe üzerine ekliyo.benim Rockstar'la birlikte favorimdir.
Heavy Rain'i koleksiyonuma kattım sonunda..Nasıl diyim Film gibi oyun bu olsa gerek..Karakterler duygularını resmen aktarıyor bizlere..Oyunda tek bir seçenek dünyayı değiştirebiliyor bazen :)..Biryerde Senaryonun 2000 sayfadan oluştuğu belirtiliyordu..Doğrumudur bilemem..Bekliyoruz Quantic..
şu oyunu PC'ye çıkarsınlar staışlarında patlama olur aynı şey Alan Wake içinde geçerli
Milf'e katılıyorum! Özgür Seçimn ve Kilişe olmayan Bir İlerleyiş ve Duygular!!!!
bence ilk şu heavy raine tr. altyazı yapılsa iyi olur çünkü oyun hakkında edindiğim bilgilere(oynamamış olsamda) göre bütün olay diyaloglarda.aksi takdirde konuşulanları anlamayan biri aşırı derece sıkılabilir bu oyundan.ama anlarsanda heyecan ve merak ile devam edersin oyuna diye düşünüyorum ben.