Hem korkunç hem erotik

Arda Gündüz 3.06.2010 - 12:31
Hem korkunç hem erotik
Redfire Software'den yapılan açıklamaya göre, hem korku hem de erotik öğeler içeren yeni aksiyon oyunu Castle Knatterfells: Curse of the Zombie Krauts duyuruldu. Alışılagelmiş aksiyon oyunlarından daha farklı öğelere, bu yapımda rastlayabileceğiz.

1965 senesinde geçen oyunda, kahramanımız Huge Beffner (isim benzerliği durumları), CastleMaiden Magazine isimli erotik derginin sahibidir. Kendisine yeni malzemeler aramak için Knatterfels Kalesi'ne gelir ve burada aslında burada eski ve lanetli bir zombi ordusunun varolmuşluğundan habersizdir. Nitekim, kaleye düşen bir yıldırım sonucu oluşan kısa devre, kalenin derinliklerini harekete geçirir ve zombiler tekrar ordu haline gelip kaleyi ve Beffner'i tehdit etmeye başlarlar. Kamerasını alarak buralara gelen Beffner, bu sefer eline makinalı tüfeğini alıp zombilere karşı koymak için uğraşmaya başlar.

Hikayede çok fazla birşey belli olmasa da, erotik öğeler oyun içerisinde büyük yer kaplayacak. Yapımın, Kasım içerisinde piyasalarda olması bekleniyor.
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hem korkunç hem erotik
İlginizi Çekebilir