Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Galerisi

Heroes of the Storm'un yeni haritası belli oldu!

Artık Hots'un da kendi ARAM'ı var

Heroes of the Storm'un yeni haritası belli oldu!
Heroes of the Storm'un yeni savaş alanı Lost Cavern tanıtıldı. Bu yeni harita sadece tek bir koridora sahip olacak ve Hots geleneklerindeki harita görevlerinden yoksun olacak. Yani karşılıklı iki takım dolayıya birbirne dalacak.

Lost Cavern elbette tarzından dolayı Hero League ve diğer rekabetçi oyun modlarında yer almayacak. Oyuncuların Custom Game bölümünden oluşturacakları oyun odalarıyla harita oynanabilecek.

Ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz. Haritanın henüz net bir çıkış tarihi olmasa da ilk büyük güncellemeyle oyuna ekleneceği söyleniyor.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (4)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Son yılların yapılmış en iyi moba oyunu

0 puan
B
borriz53 Çırak

ARAM tarzında oynayanlar için Blizz özel yaptı haritayi. artık HotS için ayda en az 2 yeni Hero gelmesi lazım. 10 tane harita var 50 Hero var. sayı çok az ve insanı sıkıyor sürekli aynı hero'larla oynamak.

0 puan
MO
MK Okuru

oyun sıktı malesef blizzarda wowla heartstonedan kazandığı para yetiyor tabi...

0 puan
M
MonoLog Çırak

Gerçekten çok keyifli ve bir o kadarda rekabetçi bir yapım.Bayılıyorum oynar iken..

0 puan