Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Hitman: Absolution serisinde yeni adımlar

Öldürmek için doğru anı kollamak gerek

Hitman: Absolution serisinde yeni adımlar
Hitman: Absolution 20 Kasım 2012’de PlayStation3, Xbox 360 ve Windows PC platformlarında satışa çıkıyor. Öldürmek için doğru anı kollayan Ajan 47 kılık değiştirerek kalabalığa kolayca karışabilir ve bulunduğu ortamda farkedilmeden hareket edebilir. Bu gerçekten benzersiz özellik sadece Hitman serilerine özgü ve kılık değiştirme dinamiği Hitman: Absolution ile bir adım öteye taşınacak.

Hitman: Absolution serisinde yeni adımlar

IO Interactive’in yeni oyun motoru Glacier 2 teknolojisiyle tamamen oyun içi anlara yer veren Introducing: Disguises, Hitman: Absolution’ın yaşayan canlı dünyasında bir çok olasılığa sahip zengin ve derin oynanışı gözler önüne seriyor.

Introducing video serisindeki 5. fragmanda oyundaki kılık değiştirme dinamikleri ortaya koyuluyor.

İyi seyirler.



Ceyda'nın notu : Etkilenmemek elde değil. Hitman , k ostüm kon usunda bayağı gelişiyor. Önce etrafı mızda ölümcül silah olarak kullanabileceğimiz birç ok nesne olacağını öğrendik, şimdi de kostüm. Tabi Ajan 47'yi korkuluk vs. görmek biraz... İlginç. Merakla bekliyorum. Sabahlama ya az kaldı.
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>23.10.2012 11:03:00 - digimon demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>23.10.2012 04:03:00 - darkforce demiş ki:</b><br>Şu kılık değiştirme olayını Assassin's Creed serisine de ekleseler çok iyi olurmuş.Tüm seri üzerimizde asas elbisesi aynı model ve bazen aynı renk ile dolaştık bir gören muhafız ikinci ye yabancı muamelesi yapıyordu :)</font></td></tr></table><br></center> ac revelation´da degisdirdik ya ola ola sokak sarkicisi olduk. saten bu oyunda kilik degisdirme olursa oyunu emin ol baltalar.</font></td></tr></table><br></center> Kılık değiştirmek 47 nin işi her suikastçi başaramaz onu The Original Assassin Agent 47

0 puan
D
digimon Çırak

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>23.10.2012 04:03:00 - darkforce demiş ki:</b><br>Şu kılık değiştirme olayını Assassin's Creed serisine de ekleseler çok iyi olurmuş.Tüm seri üzerimizde asas elbisesi aynı model ve bazen aynı renk ile dolaştık bir gören muhafız ikinci ye yabancı muamelesi yapıyordu :)</font></td></tr></table><br></center> ac revelation´da degisdirdik ya ola ola sokak sarkicisi olduk. saten bu oyunda kilik degisdirme olursa oyunu emin ol baltalar.

0 puan
D
darkforce Simyacı

Şu kılık değiştirme olayını Assassin's Creed serisine de ekleseler çok iyi olurmuş.Tüm seri üzerimizde asas elbisesi aynı model ve bazen aynı renk ile dolaştık bir gören muhafız ikinci ye yabancı muamelesi yapıyordu :)

0 puan
D
digimon Çırak

tr dublaslisinimi beklesem ?

0 puan
MO
MK Okuru

Eyvahhh

0 puan
T
TheRECRUIT Rün Ustası

Hitler okudum selam.

0 puan