Hitman toptan mı iptal, yoksa...

Tayfun Kumaş 6.01.2014 - 16:04
Hitman serisinin geleceğine dair önemli gelişmeler var!
Hitman serisinin son oyunu "Hitman Absolution" yıllar sonra piyasadaki yerini almıştı. Oldukça büyük bir beğeni alan son oyundan sonra Square Enix serinin devamı için Montreal'de yeni bir stüdyo kurmuş ve bu stüdyoyu da Hitman serisine alternatif geliştirici olarak atamıştı.

Hitman toptan mı iptal, yoksa...
Lakin sonrasında Square Enix Montreal'in yeni nesil için geliştirdiği Hitman projesinin iptal edildiği dedikoduları ortaya yayıldı. Dedikodular Square Enix Montreal'den Richard Knight'ın Linkedin sayfasındaki "Senior Designer – Hitman Project (Next-Gen Consoles/Current Gen/PC) – Cancelled" ibaresinden ortaya çıktı.

Dave Cook'un attığı "Yeni nesil Hitman serisi iptal edilmiş gözüküyor" tweet'i ile ortalık karışırken daha sonradan olayın gerçeği IO'nun Topluluk Yöneticisi Travis tarafından anlaşıldı.




Buna göre Hitman serisi toptan iptal edilmiş değil sadece yeni nesil için uzun zamandır üzerinde çalışılan projesi iptal edilmiş, ya da belki sadece rafa kaldırıldı. Öte yandan IO'nun şu an için konu hakkında ne yaptığı ise hala belirsiz.
Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman toptan mı iptal, yoksa...
İlginizi Çekebilir