Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Hitman'e gelecek olan yeni oyun modu arkadaşlıkları bozacak

1v1 geliyor musun?

Hitman, yakın zamandaki güncelleme ile arkadaşlıkları bozacak

Gelecek ay yayınlanacak güncelleme ile Hitman'e bir sürü içerik gelmesi bekleniyor. Bu içerikler arasında tabii ki yeni görevler, silahlar ve haritalar oyunculara sunulacak. Warner Bros. Entertainment ve IO Interactive'in bugün yayınladığı fragman ise, içeriklerin arasına yeni bir şey daha ekledi. Ghost Mode denen bu oyun modunda bakalım neler olacak.

Beşe ulaşan kazanır.

Ghost Mode, Hitman dünyasına bir ilki getirecek ve co-op modunu oyuna ekleyecek, fakat bir şart ile. 1v1 modunda oyuncular, haritada seçilen rastgele kurbanı öldürmeye çalışacak. İlk beşe ulaşan ise oyunun kazananı olacak. Aklınızdan geçeni biliyorum. "Direk gidip ateş etsek olmaz mı?" gibi bir soru geçiyor. Ne yazık ki, açıkta alınan süikastler, size puan sağlamayacak. Bu da geriye tek bir seçenek bırakıyor. Kurbanınızı klasik Hitman tarzı ile öldürmek. Yani kılık değiştirip tuzak kurmak bunlardan biri.

Hitman'in Ghost Mode'u ve yeni içerikler, gelecek ay içerisinde IO Interactive tarafından yayınlanacak. 13 Kasım tarihinde gerçekleşmesi planlanan güncelleme sadece PC platformunda değil, aynı zamanda PS4 ve Xbox One'a da gelecek. Aşağıda ise Ghost Mode'a ait yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.


Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (1)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

J
JosefStone Çırak

hitman dediğin tek oynanır

0 puan