Hollow Knight Silksong geliyor

Atıf Doğan Özcan 12.06.2022 - 23:23
Uzun bir zamandır sessiz bir şekilde beklemekte olan oyun Hollow Knight Silksong geliyor. Bugün yayınlanan fragmanda oyun hakkında önemli notlarda paylaşıldı.

Team Cherry’nin oyunu olan Hollow Knight Silksong geliyor. Microsoft Xbox & Bethesda Games Showcase’de yapılan duyuru oyunun hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Çünkü oyuncular yapım hakkında uzunca bir zamandır bilgi alamıyorlardı.

Hollow Knight Silksong geliyor haberi güzel etkileşim aldı

Yayınlanan fragmanın içeriğinde oyun hakkında gerek oynanış gerekse görselliği hakkında oyunculara çok fazla içerik verdi diyebiliriz. Üstelik oyun çıkış yaptığı ilk gün Xbox Game Pass’te yayınlanacak. Fakat çıkış tarihi konusunda net bir tarih verilmedi ancak Xbox tarafından yapılan açıklamada oyunun önümüzdeki 12 ay içerisinde piyasaya çıkması bekleniyor. Bunun nedeni Xbox/Bethesda sunumunda yer alan her oyunun gelecek yıl (olası bir gecikme durumunda) piyasaya sürülmesi ihtimali. 

Hollow Knight Silksong geliyor

Hollow Knight Silksong, adından da anlaşılacağı gibi bir güncelleme ya da genişleme paketi değil serinin devamı niteliğinde bir yapım. Silksong ilk olarak 2019 yılında duyuruldu ve Hollow Knight’tan oynanamayan bir karakter olan Hornet’i canlandıracağız. Genel olarak son yılların en iyilerinden biri olarak kabul edilen Hollow Knight, bu yılın başlarında 2018’den beri ilk güncellemesini aldı ve Unity versiyonundaki biz dizi hata da böylece ortadan kalkmış oldu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 05:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hollow Knight Silksong geliyor
İlginizi Çekebilir