Homefront'un yapımı tamamlandı

Merlinin Kazanı 8.03.2011 - 15:57
THQ’nun merakla beklenen FPS'si, 18 Mart’ta piyasada...
THQ Inc. (NASDAQ:THQI) Kaos Studios®’un en yeni FPS oyunu Homefront™’un yapım aşamasının tamamlandığını ve üretime geçildiğini duyurdu. E3 2010’da birçok ödül kazanan Homefront oyun camiasının dikkatlerini üzerine çekmiş ve 2011’in en merakla beklenen oyunlarından biri olacağını kanıtlamıştı.
 
Homefront’un THQ’nun en başarılı fikri mülklerinden biri olmasını bekliyoruz diyen THQ Core Games Başkan Yardımcısı Danny Bilson, "Kaos, türünün en iyileriyle rahatça kapışabilecek, heyecan dolu tek kişilik bir senaryoya sahip, çokluoyuncu modlarıyla yüzlerce saat eğlence sunacak bir FPS yaratmak için üç yıl harcadı” diye konuştu.

THQ oyunun çıkışı öncesi, Homefront’un eşsiz çokluoyuncu modunu desteklemek üzere dünyanın dört bir yanında yüzlerce adanmış sunucu hazırlıyor.
 
Oyunun hem PC, hem de konsol versiyonları için adanmış sunucular kurduklarını dile getiren THQ Altyapı Direktörü Drew Como, “Adanmış sunucular sayesinde piyadeler, taşıtlar ve insansız araçlarla dolu büyük haritalarda 32 oyuncuya kadar destek sunacak ve oyunları kullanıcıların sunmalarını bekleyen oyunlara oranla daha dengeli bir oyun alanı sağlayacağız. Bunun FPS camiası için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz, 18 Mart’ta tepkilerini görmeye can atıyoruz” dedi.

Homefront Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PLAYSTATION® 3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için Avrupa’da 18 Mart'ta piyasaya çıkacak. Oyunu önceden özel fiyat ile almak isteyenler, www.dr.com.trwww.aralgame.com ve www.overgameweb.com adresilerinden ön sipariş verebilir.
 
Homefront hakkında daha fazla bilgi için Homefront-Game.com, Twitter.com/HomefrontGame veya Facebook.com/HomefrontGame adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

-Basın Bülteni
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Homefront'un yapımı tamamlandı
İlginizi Çekebilir