HoMM V: Tribes of the East duyuruldu

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
HoMM V: Tribes of the East duyuruldu

Ubisoft, 2007 güzü için "Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East’ın" yayınlanmasını planlıyor. Bu Tek Başına Oyun (Stand Alone Titel), yine Nival Interactive tarafından geliştiriliyor ve "Heroes V" serisine müthiş bir son vaad ediyor.

"Tribes of the East", son bölümü, başlangıcının kraliçe Isabel’in evliliğinin bozulmasıyla oluştuğu epik bir çatışmada tasvir ediyor. Oyuncu, Dark Messiah of Might & Magic’in kehanetini açan ve “Demon Soverigns'in" yeminini açığa çıkaran Necrolord Arantir etrafındaki hikayeyi takip ediyor. İlk kez Orklar’ın tarafında kahramanlar toplamak, ordu oluşturmak ve şehirleri yönetmek mümkün oluyor.

Yeni Orc fraksiyonu: Dark Messiah of Might & Magic’te ilk kez ortaya çıktıktan sonra Orc ordusu Heroes serisine de dahil oluyor. Birliklerinde Orklar, Goblinler, Sikloplar ve efsanevi Pao Kais var.
Yeni görev: Ursupator Biara’nın hükümranlığının sonu. Oyuncunun, Haven Knights’ı bozan şeytani etkiden haberi olunca, vahşi Ork klanları tehdit eden cehennemi ilk ve son olarak ortadan kaldırmak için silahlarına davranırlar. Dark Messiah of Might & Magic karakterleri de burada yerini alıyor. Buna ilaveten Tribes of the East, on çoklu ve beş tekli oyuncu haritası ihtiva ediyor.
Yeni terfiler: Heroes V evrenindeki her birlik, alternatif bir gelişim basamağına kavuşuyor. Böylelikle Tribes of the East’teki birliklerin toplam sayısı 170’in üzerine çıkıyor.
İlave içerik: Yeni büyüler, artifaktlar, binalar ve güçlü artifaktların kombinasyonu veya battle rage (Ork ırkının özel kabiliyeti) gibi özellikler.


Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
HoMM V: Tribes of the East duyuruldu
İlginizi Çekebilir