Humble Choice Temmuz 2021 oyunları açıklandı

Eren Eroğlu 7.07.2021 - 12:08
Humble Choice Temmuz oyunları açıklandı. Humble Choice bu ay, Yakuza 3 Remastered ve The Surge 2 dahil toplamda 12 oyun veriliyor.

Hazırladığı paketler ve dağıttığı ücretsiz oyunların yanı sıra kazandığı paranın bir kısmını hayırsever kurumlara bağışlayıp, destek oluşuyla bilinen Humble Bundle, Humble Choice abonelik sistemi aracılığı ile her ay 12$‘a 12 ve daha fazla oyun sağlayan abonelik sistemi olan, Humble Choice Temmuz 2021 oyunları belli oldu. Humble Choice, geçtiğimiz ayda Civilization VI Platinum Edition, Secret Neighbor gibi yapımlar vermişti.

Humble Choice Temmuz 2021 oyunları açıklandı

Humble Choice Temmuz ayı abonelerine; Yakuza 3 Remastered, The Surge 2, DIRT 5, Hammerting, Nimbatus - The Space Drone Constructor, Paradise Killer, Kill It With Fire, Bee Simulator, Elderborn, S.W.I.N.E. HD Remaster, Deadly Days ve Adom - Ancient Domains of Mystery oyunlarını sunuyor.

Humble Choice Temmuz 2021 oyunları açıklandı

Bu ayın öne çıkan yapımlarından kısaca bahsedecek olur isek, efsanevi Yakuza serisinden olan Yakuza 3 Remastered’ta yepyeni bir macera sizleri bekliyor. Beat ‘em up türünde olan Yakuza 3 Remastered’ta efsanevi bir Yakuza olan Kazuma Kiryu olarak oynayacak ve hikayesinin devamını deneyimleyeceksiniz.

Mech’lerin cirit attığı bilim kurgu bir evrende geçen The Surge 2 ise Souls-like türünde bir yapım. Zorluğu ile bilinen Souls-like türü herkese göre bir tür olmayabilir. Bu yüzden eğer bu tarz bir yapıma başlama niyetindeyseniz karşınıza çıkacak olan zorluklara psikolojik olarak hazırlanmanızı tavsiye etmekte fayda var. Eğer Humble Bundle’ın bu ay verdiği oyunlara detaylı bir şekilde göz atmak isterseniz veya 12$’a tüm oyunlara sahip olmak isterseniz buraya tıklayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Humble Choice Temmuz 2021 oyunları açıklandı
İlginizi Çekebilir