Hunt: Showdown hileciler ile savaş için yeni bir cephe açıyor

Ahmet Özçilingir 20.04.2018 - 15:42
Hileciler her oyuncunun başının belası

Özellikle çoklu oyunculu modlarda, oyuncuların oyun zevkine turşu suyu sıkan, oyuncuların kabusu, hileciler; Crytek’in geliştiriciliğini üstlendiği Hunt: Showdown’ı oynayan oyuncuların da başının belası haline geldi. Crytek, oyunda hile yaptığı tespit edilen pek çok oyuncuyu banladı. Ancak, hileciler ile mücadelede sadece banlama yapmak yeterli değil.


Hunt: Showdown'da hilecilere sıfır tolerans


22 Şubat 2018’de çıkan Crytek’in geliştirdiği rekabetçi, aksiyon FPS oyunu Hunt: Showdown’ın erken erişim süreci devam ediyor. Dün Hunt: Showdown’ın resmi sitesinden bir duyuru yapan yapımcı firma, oyunda hileciler ile nasıl başa çıkacaklarına dair bir takım açıklamalarda bulundu. Öncelikle hileciler ile mücadeleye oldukça önem verildiğini ve bu sebeple oyunun Easy Anti-Cheat programını birincil savaş silahı olarak kullandığı belirtildi. Oyuncuların geri dönüşlerinin anında değerlendirildiğini ve oyundaki  hatalardan yararlanan hilecileri kısa sürede etkisiz hale getirmek için hataların tespit edilip ortadan kaldırılması için çalışıldığı aktarıldı. Bunun uzun süreli bir planlama olduğunu belirten yapımcı firma, hileciler ile savaş için daha etkili bir sistem üzerinde de çalıştıklarını belirtti.


Özellikle erken erişim oyunlarında hatalara ve hile kullanımına sıkça rastlanabiliyor, yapımcı firma önümüzdeki zamanlarda geliştirdikleri anti hile sistemiyle ilgili kullanıcılarını bilgilendireceklerini söyledi.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 08:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.10.2020 21:32
Oyunun saçma salak eşleştirme sistemi beni hack satın almak zorunda bıraktı(kötü bir fps oyuncusuyum ama oyun benı sureklı gordugu yerde kafa atan adamların karşısına atıyordu),2 aydır kullanıyorum(yer yer bokunuda çıkardım,banlanacağımıda hiç sanmıyorum)Oyuna adam gibi mm gelene kadar hacke devam..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2019 15:28
Hilecilerle savaşsa iyi güzel de durup dururken oyunun ortasında oyun donuyor bir süre sonra atıyor oyundan. 0x4000a hile tespit edildi diye. Hile yapmayanların da oyun zevkini bozmasalar keşke böyle şeylerle :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
bortozol
bortozol 20.04.2018 20:32
savaşamazsin . tipki uyuşturucu gibi . bak portekize .. uyuşturucuyu serbest birakti adamlar ... hayvan gibi para da kazandilar cunku vergi almaya basladilar ... kafayi kullansalar azcik ...

onemli olan banlamak degil . ezik gider bi tane daha alir oyun yine yapar . cogu oyledir zaten . yapilacak sey cheat tespitine yogunlasmak , bundan kullaniciyi kesinlikle haberdar etmemek ,ve her ne olursa olsun hile tespit edilen oyunculari oyunda fişleyip , sadece oyunun taniyabilecegi sekilde , onlari birbirleriyle eşleştirmek . haberi olmadan karşisindakinde de cheat olacak ... boylelikle cheaterlar kendi serverlarinda , akli selim insanlar kendi serverlarinda oynayacaklar ... "e o zaman herkes hile yapar " ... durum buysa , bahane buysa oyun oynama o zaman ... en dogru haraket budur
rebitek
rebitek 20.04.2018 21:20
Oyun yapımcıları daha çok rekabetçi modlara yöneldikçe hileciler o kadar çoğalıyorlar.
Manhunt Two
Manhunt Two 20.04.2018 20:47
Katılıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hunt: Showdown hileciler ile savaş için yeni bir cephe açıyor
İlginizi Çekebilir