Hunt: Showdown yeni Boss ve canlı yayınlar ile üçüncü yılını kutluyor

Merlinin Kazanı 24.03.2021 - 17:18
Hunt: Showdown yeni boss ve canlı yayın etkinlikleri ile üçüncü yılını kutluyor. Oyuncuları birçok yeni ve ücretsiz eşya bekliyor.

Hunt: Showdown, oyunun bu ay Steam'de Erken Erişim'e girmesinden bu yana geçen üç yılını kutlarken, topluluk için sunulan ödüllerle yeni bir canlı etkinlik başlattı. "As the Crow Flies" canlı etkinliği 24 Mart'tan 12 Nisan'a kadar sürecek. Geliştiriciler Hunt: Showdown yeni Boss eklemesi ile de yapımı ileri taşıyorlar.

Hunt: Showdown yeni Boss ve canlı yayınlar ile üçüncü yılını kutluyor

Bu süreçte oyunculara Efsanevi Öğeler ve yeni bir Efsanevi Avcı kazanma şansı ve etkinlik ilerledikçe ekstra ödüller sunuyor. Etkinlik sırasında en az bir kez giriş yapan herkes, 1 adet Demir emanet ve yeni bir Efsanevi Zincir Tabanca olan Dark Miasma alacak.

Yeni canlı etkinlik iki perdede oynanacak. Birinci perdede oyuncular, yepyeni boss Scrapbeak'in kilidini açmak için etkinlik temalı ipuçlarını araştıracak, kuş iskeletlerini parçalayacak ve bossları alt ederek Etkinlik Puanı kazanacak. Bu da olayın ikinci perdesini tetikleyecek.

İkinci perdede, oyuncuların Etkinlik Puanları, etkinlikle ilgili özel teçhizatın kilidini açmak için kişisel gelişimlerine aktarılacak. Oyuncular günlük Etkinlik Puanı sınırlarına ulaştıklarında oynamaya devam edebilecekler, ancak Etkinlik Puanları almak yerine günün geri kalanında Hunter XP ile ödüllendirilecekler.

Hunt: Showdown yeni Boss ve canlı yayınlar ile üçüncü yılını kutluyor

Etkinlik boyunca, oyuncu için puanlarını artıracak ve maçtaki diğerlerine oyunculara değerli Avcı eşyalarıyla hediye edecek yardımlar da mevcut olacak. Unutmamak lazım ki bu hediyeler sadece etkinlik sırasında alınabiliyor olacak. Oyuncular, birçok eşyayı da etkinlik mağazasından alabilecekler.

Loïc Raimond, "Hunt: Showdown yolculuğunda bize katılan herkese, bu etkinliğe katıldıkları, yeni Efsanevi Öğelerin ve yeni bir Efsanevi Avcının kilidini açma şansına sahip oldukları için ücretsiz yeni Efsanevi Zincir Tabanca ve bir Iron Reliquary ile teşekkür ediyoruz," dedive ekledi "Önceki canlı etkinliklerimiz gerçekten popüler oldu. Ekip, Hunt'ın üçüncü yılını kutlamak için özel bir şey hazırladı ve topluluğun birlikte çalışmasını görmek için sabırsızlanıyoruz."

Crysis'in oyunu Hunt: Showdown PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satın alınabilir. Oyuna başlamayı düşünüyorsanız Hunt: Showdown yeni Boss sizin için itici bir gaz olabilir.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2021 18:36
Hikaye odakli olmadiği sürece almam ,
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2021 11:00
Alsanda oynayamazsın zaten :D boşuna paranı harcama
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2021 20:58
fortnite, pubg devam siz :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hunt: Showdown yeni Boss ve canlı yayınlar ile üçüncü yılını kutluyor
İlginizi Çekebilir