Hyperx Pulsefire Fps Pro RGB İncelemesi

Kaan Bolat 2.11.2018 - 14:14
Hyperx Pulsefire Fps Pro RGB İncelemesi

Oyuncu ekipmanları denince akla gelen en önemli markalardan biri olma yolunda büyük bir hızla ilerleyen HyperX, bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda çıkardığı oyuncu farelerinden biri olan HyperX Pulsefire FPS RGB’ye gelin şöyle bir yakından bakalım.

HyperX Pulsefire FPS RGB’in tasarım açısından çok gösterişli bir yanı yok. Kaydırmalı tekerliği, DPI düğmesi ve RGB’nin genel anlamda öne çıkardığı renkli HyperX logosu mevcut. Bunların dışında sol tarafında iki adet ekstra düğme yer almakta. Pulsefire tasarım anlamında biraz değinmemiz gerekirse, farenin hem sağ hem de sol tarafında lastik bir şerit yer almakta. Bu şerit sayesinde fareyi elinizde oldukça rahat bir şekilde kavrayabiliyorsunuz.  Pulsefire FPS, RGB tasarım anlamında oldukça sade bir şekilde karşımıza çıkmasına karşın, ele rahat oturuşu ve yandaki çift lastik şerit sayesinde hem yumuşak bir yüzey, hem sağlam bir tutuş bizlere sunuyor. HyperX Pulsefire FPS RGB’in en sevdiğim kısımlarından biri oldukça hafif olması. 95 Gram ağırlığındaki bu fare en yakın rakibi olan Logitech G300s’dan 15 gram daha ağır, ama bu ağırlığı elinizde kesinlikle hissetmiyorsunuz.

Hyperx Pulsefire Fps Pro RGB İncelemesi

Performans anlamında oldukça başarılı bir iş oraya koyan HyperX Pulsefire FPS RGB, ayrıca beş farklı hassasiyet ayarı sunuyor. Bunlar sırasıyla 800, 2450, 3200, 10450 ve 16000 DPI seviyesinde çalışmakta. Bu 4 farklı DPI arasında geçişi yapmak için, yapmanız gereken tek şey farenin üzerinde yer alan DPI tuşuna basmak. Böylelikle istediğiniz DPI da kullanabilirsiniz. Özellikle oyunlarda ciddi anlamda oldukça fark yaratmakta. HyperX Pulsefire FPS RGB’yi günümüzün en popüler oyunlarından PUBG ve Tom Clancy's Rainbow Six: Siege ile test ettim. Diğer oyuncu farelerine oranla Pulsefire FPS beklediğimden daha iyi bir performans verdiğini belirtelim.

Pulsefire FPS’nin eski programlarını göz önüne alırsak en önemli kısmı kuşkusuz RGB’nin eklenmiş olması. HyperX’in kendi sitesinden HyperX NGenuity programını indirerek kendinize ait özelleştirmeler yapabilirsiniz. Özel bir profil açarak istediğinizi rengi belirleyebilir, farenin üzende yer alan ekstra tuşlara özel atamalar yapabilir ve son olarak DPI kendi isteğinize göre düzenleyebilirsiniz.

Hyperx Pulsefire Fps Pro RGB İncelemesi

Son olarak fare ile beraber kullandığımız HyperX Fury S Pro Mousepad’e de değinmek istiyorum. Benim ilk dikkatimi çeken durum kesikle kaliteli bir kumaşı kullanıyor olması. Ayrıca oldukça rahat ve alt tabanındaki lastik sayesinde ise kolay kolay yerinden kaymıyor. Şunun altını kesinlikle çizmeme gerek, Pulsefire FPS RGB ve Fury S Pro Mousepad’in harika bir ikili. Online oyunlarda Fare’nin yanında Mousepad’in etkisini de kesinlikle hissediyorsunuz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2018 01:58
Güzel ürünmüş cidden bende satın alabilirim teşekkürler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2018 15:24
corsair ve hyperx gercekten cok kaliteliler mouse steelseries olmasina ragmen acaba onu da degistersem mi diye dusunmuyor degilim razer gibi fahis fiyatada satmiyolar direk gözu kapali alin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hyperx Pulsefire Fps Pro RGB İncelemesi
İlginizi Çekebilir