Hyrule Warriors: Age of Calamity duyuruldu

Ersin Kılıç 9.09.2020 - 10:10
The Legend of Zelda: Breath of the Wild oyunundan 100 yıl öncesinde geçen Hyrule Warriors: Age of Calamity'de Hyrule'un çöküşüne tanıklık edeceğiz.

Hyrule Warriors: Age of Calamity duyuruldu. The Legend of Zelda: Breath of the Wild'daki olaylardan bir asır önce, Great Calamity meydana geldi. Hyrule, krallığı sonsuza dek değiştiren kötü bir güç tarafından harap oldu ve karanlığa gömüldü. The Legend of Zelda: Breath of the Wild'da Great Calamity'e değinilirken, hayranlar bu felaket olaydan önce olanları hiç deneyimlememişti… şimdiye kadar. 

Hyrule Warriors: Age of Calamity, 20 Kasım'da çıkacak

20 Kasım'da Nintendo Switch için özel olarak piyasaya sürülecek Hyrule Warriors: Age of Calamity'de oyuncular, Hyrule yok edilmeden önce unutulmaz yerlerinde destansı savaşlara katılacak ve Great Calamity gerçekleşmeden önceki zamana taşınacaklar. Oyunda, Link ve Zelda gibi The Legend of Zelda: Breath of the Wild’dan tanınan yüzlerin yanı sıra Hyrule Warriors serisinde ilk kez oynanabilecek olan dört Şampiyon gibi diğer tanınmış karakterler bulunuyor.

Hyrule Warriors: Age of Calamity – A story set 100 years before Breath of the Wild videosunda, The Legend of Zelda serisinin yapımcısı Eiji Aonuma ve Koei Tecmo Games Hyrule Warriors yapımcısı Yosuke Hayashi, Hyrule Warriors: Age of Calamity'nin nasıl ortaya çıktığını anlatıyor ve oyunun ilk fragmanını gösteriyor.

 

Hyrule Warriors: Age of Calamity, Hyrule Warriors ve Fire Emblem Warriors hayranlarının aşina olacağı aksiyon dolu bir oynanışa sahiptir. Kombolar gerçekleştirmeye ve üst düzey özel yeteneklere odaklanan oyun, hızlı tempolu ve stratejiktir, The Legend of Zelda: Breath of the Wild ile doğrudan bağlantılı yoğun, kesintisiz bir aksiyon oyunu arayan oyuncular için mükemmeldir. Ek olarak oyun, Great Calamity olaylarını, ilişkilerini ve dramatik anlarını büyüleyici ayrıntılarla anlatan derinlemesine bir hikaye sunuyor.

Hyrule Warriors: Age of Calamity, The Legend of Zelda: Breath of the Wild'dan bol miktarda ilham alıyor. The Legend of Zelda: Breath of the Wild'dan Link ve Zelda gibi birçok karakter oynanabilir. Oyuncular sadece Hyrule'u savunmak için düşman sürülerini yok etmekle kalmayacak; ayrıca çevredeki bulmacaları çözecek, silahların ve becerilerin kilidini açacak, toplanan malzemelerle zanaat yapacak, eşya almak için mağazaları ziyaret edecek ve hayranların The Legend of Zelda: Breath of the Wild'dan tanıyacağı Sheikah Slate'in gücünü kullanacaklar.

Hyrule Warriors: Age of Calamity duyuruldu

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2020 15:46
Botw da ki gibi sürekli silah loot yapmayalım artık da o bile yeter benim için.
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2020 13:51
Olum koei tecmo yapıyor oyunu tloz oyunu değil bu şu muso mu ne dedikleri zımbırtılardan boş boş adam kestiğin hyrule warriors diye bi oyun önceden çıkmıştı yerin dibine gömdüler onu diye biliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hyrule Warriors: Age of Calamity duyuruldu
İlginizi Çekebilir