Hyrule Warriors E3 yolunda!

Can Furkan Gözütok 27.05.2014 - 11:50
Zelda severlerin oyuna tepkisi ne olacak?
Famitsu'ya konuşan Hisashi Koinuma ve Yosuke Hayashi yapımcılıklarını üstlendikleri oyunları Hyrule Warriors hakkında birkaç detay paylaştılar.

İlk olarak oyunun dövüş mekanikleri hakkında konuşan ikili, karakterin seçtiği silaha göre farklı bir dövüş yapısına bürüneceğini belirttiler. Örneğin, Link'in kılıç ile yaptığı saldırılar ve mızrak ile yaptığı saldırılar birbirinden tamamen farklı olacaklar. Ayrıca oyunun içerisinde karekter gelişimi de bulunacak.

Oyunun önümüzdeki E3'te oynanabilir olarak oyucuların karşısına çıkacağını belirten yapımcılar, diğer Zelda oyunlarında bulunduğu gibi, oyuncular hazine sandıkları bulabileceklerini ve bu sandıklardan silah gibi itemleri alabileceklerini belirttiler. Son olarak boss savaşlarının mekaniklerine değinen yapımcılar, oyuncuların The Legend of Zelda serisindeki gibi kaliteli boss mekanikleri beklememelerini, bu bölümün tamamen Warriors serisinden alındığını da sözlerine eklediler.

Hyrule Warrios; Wii U için özel olarak geliştiriliyor. Japonya için 14 Ağustos'ta piyasaya çıkacak olan yapım, henüz Batı için duyurulmadı.

Hyrule Warriors E3 yolunda!
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 20:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hyrule Warriors E3 yolunda!
İlginizi Çekebilir