İçerik hırsızlığı yapan ve teşvik edenler için davalar açılıyor

Merlinin Kazanı 4.04.2021 - 11:03
Sitemiz tarafından üretilmiş içerikleri izinsiz olarak kullanan tüm yayın ve bot araçlarına karşı içerik hırsızlığı sebebi ile dava açılmaktadır.

Merlin'in Kazanı  20 yıldan uzun bir süredir, siz oyun severlere hizmet etmektedir. Bu süreçte çok hızlı bir şekilde oyun, teknoloji ve sinema alanındaki gelişmeleri sizlere hızlıca ulaştırabilmek için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapmaktayız. Ancak üzülerek görüyoruz ki kötü niyetli kişi ve kurumlar tarafından sitemiz içerikleri izin dahi alınmadan botlar aracılığı alınmaktadır. İçerik hırsızlığı olarak adlandırabileceğimiz bu davranışı hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz, bu yolda ilerleyenler ile savaşımıza da başlıyoruz.

İçerik hırsızlığı yapma, yapana engel ol

Bu sebeple sitemizden izinsiz içerik kullandığı belirlenen site ve bot yazılımı sahiplerine karşı kanuni yaptırım ve tazminat hakkımızı saklı tutarak dava açmak için çalışmalara başlamış durumdayız. Şu ana kadar tespit edilen tüm site ve 3. nesil yazılımların hukuki olarak görüntüleri alınmış olup, her türlü yaptırım için çalışmalara başlamış durumdayız. İçerikleri alan sitelerde kaynak gösterilse dahi, tarafımızdan üretilen içeriklerin hiçbir şekilde tamamının ya da bir kısmının kullanılamayacağı, sitemizin altında yazdığı üzere, "Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz" ibaresi ile belirtilmiştir.

Siz oyunseverlere daha iyi hizmet verebilmek için, sizlerden hiçbir karşılık beklemeden devam ettirdiğimiz sitemizin devamını sağlayabilmek için aldığımız bu kararda en sonuna kadar gitmeye kararlıyız. Tüm oyun severlere duyurulur.

Sizler de içerik hırsızlığı yapan sitelerin linklerini mektup2 [at] merlininkazani.com adresine mail atarak bizlere bildirebilirsiniz.

İçerik hırsızlığı yapan ve teşvik edenler için davalar açılıyor
İlginizi Çekebilir