Black Isle'ın hack&slash oyunu Icewind Dale'in remake'i yayınlandı.
IWD Team'in uzun zamandır üzerinde çalıştığı Neverwinter Nights 2 modu olan Icewind Dale remake artık hazır ve sizleri bekliyor. Ekibin anlattığına göre bu mod balı başına bir campaing olduğu için modu kurduktan sonra "New Campaing" seçeneğini (select new game -> new campaign -> Icewind Dale -> Start campaign) seçerek başlayabilirsiniz.
Üstelik remake'de level atlama olayı grubun büyüklüğüne bağlı olarak ayarlanmış. Yani partinizde ne kadar az karakter olursa grubunuz o kadar çabuk seviye atlayacak. Bunun yanında oyunun savaş sistemi de 4 kişilik bir grubun rahat oynayabileceği şekilde yeniden düzenlenmiş.
Belki o eski havasını tam olarak yaşatmayacak ancak yeni ve muhteşem bir tecrübe olacağı kesin.
Modu indirmek isteyenler buraya tıklayabilir. Tabi doğal olarak bir de Neverwinter Nights 2 oyununa sahip olmalısınız. O inerken siz de yeni modun görüntülerini bu sayfalarda görebilirsiniz.
Yorumlar (6)
eski oyunlar geri dönüyor kimi eski tadı vermeyecek kimi daha güzel olacak ama alakası yok genede bir zamanlar Blade of Darkness 2 çıkacakken yapımcı şirket kapatılmıştı. ah ah birileride blade of darkness2 yi yapsın artık :))
Diablo, baldurs gate, icewind geri dönün çocuklar.
temple of elemental evil in geri donmesine gerek yok. o gayet hala oynanabilecek harika bir oyun. ben lionheart ve planescape i bekliyorum. revenant, fallout, throne of darkness gibi oyunlarin yeniden yapimlari tadindan yenmezdi sahsen.
Temple of elemental evil de hakkıyla geri dönse fena olurdu
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>15.03.2012 11:58:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>"Black Isle'ın hack&slash oyunu Icewind Dale'in remake'i yayınlandı." Icewind Dale mı hack&slash oyunuydu? --------------------------------------------- Murat: Black Isle, Baldur's Gate'ten sonra diyalog yerine daha çok combat ağırlıklı bir oyun yapmak amacı ile Icewind Dale'ı çıkarttı. H&S dediysek o zamanın H&S'leri manasında dedik çünkü onlar şimdikilerden daha farklı ouyordu. </font></td></tr></table><br></center> Murat Bey sizin demek istediginizi bilenler bilir zaten de,Icewind'e yine de hack&slash demek piyasada RPG ibaresiyle gezen bazı oyunlarla karsılastırınca baya bir ayıp kacıyor. Genre'si combat agırlıgı ne olursa olsun rpg'dir. ------------------------------------ Murat: Haklısın ama Black Isle oyunu H&S mantığı ile yaptığı için onu söylemek mümkün yoksa elbette nice H&S'ten on kat daha RPG bir oyun. Ya zaten ister H&S de ister CRPG de sonuçta kral bir oyundur önemli olan da o :D
"Black Isle'ın hack&slash oyunu Icewind Dale'in remake'i yayınlandı." Icewind Dale mı hack&slash oyunuydu? --------------------------------------------- Murat: Black Isle, Baldur's Gate'ten sonra diyalog yerine daha çok combat ağırlıklı bir oyun yapmak amacı ile Icewind Dale'ı çıkarttı. H&S dediysek o zamanın H&S'leri manasında dedik çünkü onlar şimdikilerden daha farklı ouyordu.