id - Splash Damage ortaklığı "hiç de fena değil"

Mahmut Saral 3.06.2010 - 12:31
id - Splash Damage ortaklığı "hiç de fena değil"
Brink'in yazarlarından Ed Stern'in VG247 sitesine söylediklerine bakılırsa Splash Damage ve id Software'in ikinci ortaklığı hakkındaki fikirler hala masadan düşmüş değil. Lâkin şirket asıl dikkatini yeni gelecek FPS'ye çevirmiş durumda: Brink.

E3 öncesi Paris'in biraz dışında yapılan ayak üstü röportajda Stern "Hiç de fena olmazdı" dedi bu fikir hakkında. Bu birleşmenin olasılığı sorulduğunda ise "Keşke yüksek diyebilsem ama bilemiyorum çünkü tüm kaynaklarımızı ve dikkatimizi Brink'e çevirmiş durumdayız." cevabını verdi.

Hatırlarsanız Splash Damage, id ile ortak çalışarak 2007'de Quake Wars: Enemy Territory'i çıkarmıştı. Peki Brink piyasaya çıkınca ne olacak? Bu soruya da "Neden olmasın ki? Onlar da harika oyunlar yapıyorlar. Biz de bundan önceki oyunlarımız Wolfenstein ve Quake olduğu için kendimizi çok şanslı görüyoruz, üzerinde çalıştığımız Doom 3 teknolojisi de cabası. Bu üç oyun bizim favorilerimiz. Yani, neden olmasın?" şeklinde cevap veren Ed Stern olası ortaklığın sinyalini verdi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
id - Splash Damage ortaklığı
İlginizi Çekebilir