İddialara göre RedHack üyesi bir kişi gözaltına alındı!

Onur Güner 3.01.2017 - 17:13
Hem de Ankara'da!
Eğer biraz da olsa internet ortamında hack ile merakınız varsa, kesinlikle RedHack grubunu duymuşsunuzdur. Özellikle aktivist eylemleriyle öne çıkan grup, birçok hack konusunda da ciddi büyüklükteki işlere imza atmış, bütün gözleri üzerine çevirmişti. Sosyalist düşünceyi savunan grup üyeleri hakkında bildiğiniz gibi tutuklama emri vardı. Ancak hiçbir şekilde kimliklerine ulaşılamayan grup üyeleri, eylemlerine devam ediyordu. Ama şimdi Anadolu Ajansı'nın servis ettiği habere göre savcılık tarafından başlatılan RedHack operasyonu kapsamında Ankara'da Tünay Ş. adlı bir kişi gözaltına alındı. RedHack üyesi olduğu iddia edilen bu kişinin hala daha sorgusu emniyette devam ediyor.

İddialara göre RedHack üyesi bir kişi gözaltına alındı!
Ankara TEM ekipleri tarafından gözaltına alınan Tünay Ş. şu anda bir hayli fazla suçtan gözaltında bulunuyor. Söylenene göre operasyonun düğmesine basan savcılık tarafından oluşturulan dilekçeye göre Tünay Ş., ''Devlete ait gizli belgeleri internet ortamında sızdırmak ve bazı kurumların çok gizli belgelerine ulaşmaya çalışmak'' suçuyla sorgulanıyor. Ayrıca belirtilene göre Tünay Ş.'nin, ''Anayasal düzeni yıkmaya çalışmak'' suçunu işlediği düşünülüyor. Şimdi merak edilen bir diğer soru ise, acaba diğer RedHack üyelerinin de gözaltına alınıp alınmayacağı. Bakalım RedHack'den bu konu hakkında bir açıklama gelecek mi bekleyip göreceğiz.
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2017 17:50
soyunuz kurusun.. nasıl bir mahluk kendi ülkesine zarar verir başka ülkelerin gizli belgelerini ele geçirmek varken?
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2017 16:09
asıl sizin soyunuz kurusun. cehaleti var ettiniz , bu ülke sizin gibi iq noksanı nesil yüzündeen bu hale geldi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2017 15:25
Açıklanana göre babası emniyet amiri polis fetöden içeri alınmış ben bunlarda program dili bilgisi yok hacker değiller dediğim zaman bana gülüyorlardı buyrun babalarının bilgileri ile polislerin girebildikleri yerlerden bilgileri internete sızdırıp hacker olduklarını iddia eden mahluklar ortada.
Kalan Karakter: 300 Gönder
unseen
unseen 3.01.2017 20:20
Dünyanın en iyi bilgisayar korsanı bile nerede neler yapıyor bilinir. Fakat çıkar ilişkisi sürdüğü müddetçe yakalanmazlar. Tarladaki köstebekler gibidir bunlar. Toprağı havalandırdığı müddetçe arsa sahibi görmezden gelir. Mahsule zarar vermeye başladı mı tarla sahibi ilaçlama yapar ve köstebekler ölür. Kendinizi gizlemek istiyorsanız interneti zaten kullanmamalısınız. Bu internetin yapılış amacına ters bir kere. :)
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2017 11:12
Önemli olan kimin bildiği zaten
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2017 21:18
Ne güzel anlattın öyle
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2017 18:17
lamerlerle uğraşıyorlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2017 17:53
Devlete ait gizli belgeler diyorlar da adamlar devlete ait tüm torpilk belgelerini yayınladılar :D en azından bu olay gerçekleştikten sonra yüzü tutmayan bazı vekiller bir daha aday olmadılar...
Kalan Karakter: 300 Gönder
İddialara göre RedHack üyesi bir kişi gözaltına alındı!
İlginizi Çekebilir