İki yeni MMORPG'den iki yeni etkinlik

Merlinin Kazanı 11.07.2013 - 09:36
Forsaken World eşsiz binek ödülü ve Neverwinter Kuzey’in Kahramanı paketi!
Forsaken World’de bir etkinlik daha başlıyor! Oyuncuların etkinliklere olan ilgisinden çok memnunuz. Bu sebeple etkinlikleri devam ettirmek ve hatta daha yüksek seviyelere taşımak istiyoruz.

Karakter Tanıtım Etkinliği:
11 Temmuz ve 21 Temmuz tarihleri arası Forsaken World’de sınıfını en iyi tanıtan oyuncularımız aşağıda yer alan eşsiz bineğin sahibi olacaklar:

İki yeni MMORPG'den iki yeni etkinlik
Yapılması Gerekenler:
1 - 8 Sınıftan dilediğiniz birinin tanıtımını gerçekleştirecek şekilde sesli anlatımlı olarak videoya çekmek. (PVP ve PVE gibi aksiyon esnasında, sınıf yeteneklerini açıklamalı şekilde kullanarak)
2 - Çektiğiniz videoyu youtube gibi bir video sitesine yüklemek.
3 - Video linkini forumda https://fw-forum.tr.perfectworld.eu/forumdisplay.php?f=762 ilgili konu başlığı altında paylaşmak.

Notlar:
Video ses ve görüntü kalitesinin iyi olması önemli. 8 adet sınıf olduğundan sadece 8 adet kazanan olacaktır.

Neverwinter:
Canlı yayınımıza katılmak ve bizimle sohbet etmek isterseniz Türkiye saati ile 18:00'de https://www.twitch.tv/PerfectWorldEU adresine bekleriz.

1 saat süren programımızda oyun oynamaktan haftanın önemli haberlerini verme ve oyuncularımızdan gelen soruları cevaplamaya kadar dopdolu bir içerik bulunuyor.

Yayın Etkinliği:
Bu haftaki Streaming yayınımızda gerçekleştireceğimiz ufak etkinlikle şanslı oyuncularımızdan birine Neverwinter paketlerinden en değerli paket olan Kuzey’in Kahramanı Paketini hediye edeceğiz.

- Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 22:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
İki yeni MMORPG'den iki yeni etkinlik
İlginizi Çekebilir