İlk Diablo'ya geri dönüyoruz!

Onur Yürek 24.09.2014 - 17:04
Daha detaylı bir Diablo tecrübesi
Diablo serisi... bizi bilgisayar başında oturtan, saatlerce karşımıza çıkan düşmanları yok ettiğimiz ve bunları yaparken sebebini anlayamadığınız bir şekilde eğlendiğimiz oyun serisi.

Elbette Diablo serisi sadece bundan ibaret durumda değil. Hikayesi, oyun evreni ve eşya toplama hırsıyla bir araya gelen bu çılgın farm heyecanı sayesinde aynı görevleri yüzlerce kez yaptık ve yine aynı boss ları yüzlerce kez öldürdük.

Tüm bunların başlangıcı olan Diablo 1 elbette unutulamaz bir yapımdır. Fakat günümüzde nostalji yapmak isteyen oyuncuların pek çoğu maalesef Diablo 1 oynamakta oldukça büyük güçlükler yaşıyor.

Bu güçlüklerin şüphesiz en başında gelen problemlerden bazıları; geniş ekran sorunu, işletim sistemlerine bağlı oluşan sorunlar geliyor.

Peki bu Diablo hayranlarına engel mi? Elbette değil, oyuna geliştirilen Diablo 1 HD modu sayesinde tüm bu problemleri yaşamadan, doya doya Diablo 1 oynayabileceksiniz. Ayrıca modun bizlere sunduğu diğer özelliklerin bazılarını aşağıda görebilirsiniz;

- Çözünürlük desteği ve panoramik monitör desteği
- Yeni Windows işletim sistemlerine tam entegre edilmiş oyun
- Barbarian ve Assassin sınıfları
- Arayüz güncellemeleri
- Tek kişilik hikayede dört farklı zorluk seviyesi
- Yeni bölgeler
- Yeni boss savaşları
- Yeni yetenekler
- Yeni eşya türleri
- 204 yeni eşya
- 28 zırh seti
- 170 craft tarifi
- Oynanıştan yapılan ufak değişiklikler
- ve çok daha fazlası...

Gördüğünüz gibi modun bizlere sunduğu özellikler gerçekten heyecan verici. Modu indirebileceğiniz ve mod hakkında daha fazla bilgi almak için izleyebileceğiniz bağlantıları aşağıda bulabilirsiniz.

Modu indirebileceğiniz adres:
https://mod.diablo1.eu.org/download/

Mod hakkında bir video:
Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 15:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
İlk Diablo'ya geri dönüyoruz!
İlginizi Çekebilir