Indieway Mart başlıyor

Basın Bülteni 8.03.2023 - 14:37
Türk oyun geliştiricileri dünyayla buluşturan iş geliştirme ekosistemi Indieway 10-11 Mart’ta Ankara’da gerçekleştirilecek.

Bağımsız oyun geliştiricileri oyun dünyası profesyonelleri ve yatırımcılarla buluşturan iş geliştirme ekosistemi Indieway, 10-11 Mart tarihlerinde Ankara CoZone’da UDO Games sponsorluğunda gerçekleşecek.

Indieway, 10-11 Mart’ta Ankara’da gerçekleştirilecek

11. Indieway’in partnerleri Bahçeşehir Üniversitesi Bub LAB, İstanbul Teknik Üniversitesi OTG, Amerikan Konsolosluğu, Women in Games Türkiye, Women in Games Global, ATOM ve İstinye Üniversitesi.

Indieway Mart, deprem nedeniyle eğitimleri aksayan oyun geliştirme ve yazılım mühendisliği öğrencileri için ücretsiz olacak. Üniversite öğrencileri Indieway seminer ve konferanslarına fiziksel ve online olarak ücretsiz katılabilecekler.

Gaming İstanbul’un profesyonellere yönelik etkinliği olan ve yılda dört defa düzenlenen Indieway’de oyun geliştiricilere ve oyun sektöründe çalışanlara yönelik, yerli ve yabancı konuşmacıların katıldığı seminer, konferans ve paneller bulunuyor. Oyun geliştiren ekipler, Indieway’in online randevu sisteminden yararlanarak sektör profesyonelleri ve yatırımcılarla toplantılar organize edebiliyor, oyunlarını sunabiliyorlar.

Indieway’de aynı zamanda bağımsız oyun geliştirici ekiplerin oyunlarının değerlendirildiği ve sektöre tanıtıldığı jüri etkinliği de yer alıyor. Indieway Mart jüri üyeleri, Influencer Can Sungur, Arvis Games Kurucu Ortağı Tuna Pamir, Vardiya “Brand Workers” Kurucusu Meriç Eryürek ve Taleworlds Topluluk Destek Takım Lideri Mehmet Arda Gündüz olacak.

Indieway, pandemi sırasında başladığı ilk etkinliğinden itibaren yerli ve yabancı 190+ oyun geliştirici ekibi, 170+ konuşmacıyı ve 4000+ sektör profesyoneli online ve offline olarak ağırladı.

Ankara’da düzenlenecek olan Indieway Mart’ın konuşmacı ve profesyonel katılımcıları arasında Easy Clap Games Kurucu Ortağı ve Oyun Sanatçısı Ece Seyrek Hasdoğan, BUG Lab TEKMER Yapımcısı ve Öğretim Üyesi Oytun Kal, Keyapp.Top Satış Destek Takım Lideri Olena Vedmedenko, Miami Üniversitesi Interactive Media Kurul Üyesi Lindsay Grace, İstinye Üniversitesi Dr. ÖğretimÜyesi İsmail Ergen gibi isimler yer alıyor.

Indieway’e katılmak için çok geç değil. Oyunlarınızı Indieway’de sergilemek ve oyunlarını sektöre tanıtmak isteyen ekipler bu linkten başvuru yapabilirler.

Detaylı bilgiler için indieway.biz web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Indieway Mart başlıyor
İlginizi Çekebilir