İndirmeniz gereken 5 Wii Konsol Oyunu

Beril Sergün 3.06.2010 - 12:31
İndirmeniz gereken 5 Wii Konsol Oyunu
Nintendo Wii için Noelden önce, indirmeniz için 31 adet retro oyun çıkaracak.

Bazılarını ne kadar hatırlamasakta çok iyi oyunlar bulunuyor bu oyunların içinde. Ancak sizin gereksiz oyunlar indirmenizi istemediğimizden 5 adet "indirilebilir" oyun için kısa olarak bilgilendiriyoruz sizleri, bu oyunları Aralık ayında indirmeye başlayabilirsiniz.

Super Mario 64
Format: N64


Tabiki bu klasik oyun listemizde olacaktı. Zaten N64'ün orjinaline yada DS'nin yeniden yapılmış versiyonuna sahip olabilirsiniz, ancak bunu yeni konsol Wii üzerinde görmelisiniz.Ayrıca her ne kadar oyun eskide olsa ,SM64'le ne kadar oynamış olsakda, hala o mükemmel 15 dünyanın etkisinden kurtulamıyoruz .

Donkey Kong
Format: NES


Kısa ve basit olabilir ancak bir klasik olduğunu unutmamak gerek.İstediği kadar basit olsun, Japonya'da Mario'nun atlayışları efsaneydi ve NES'te de bir çok başarıya imza atmıştı.

The Legend of Zelda
Format: NES


Nintendo tarihinde en iyi "adventure" tarz oyunlarından biri. Link'in ilk macerası, Hyrule le etrafı gezerken başlıyor ve 8bitlik zindan görüntüleriyle devam ediyor. Her Zelda fanatiğinin mutlaka görmesi gereken bir oyun. Eski olmasına rağmen oyunun asıl halini görmelisiniz. Düşmanları,mekanları, eşyaları ve müzikleri mutlaka tanıyacaksınız.

Bomberman'93
Format: Turbografx (PC Engine)


Bugüne kadar yapılmış en zekice multi-player oyunu. PC'lere gelmesinin ardından konsollara geldi ve hala deli gibi oynanıyor. Tek kişi oynanması belki biraz sıkıcı ama kimin umrunda, ? Bomberman 4 kişilik alanlarda hala çok eğlenceli.

Sonic the Hedgehog
Format: Mega Drive


Sega'yı Sega yapan bu oyun, Sonic The Hedgehog; kalplerimizde özel bir yer tutmaktadır.DS'deki Sonic Rush kadar hızlı olmasada bunun bir önemi yok. Eski oyun seviyeleri ve müzikleri kesinlikle eski hatıralarınızı geri getirecektir.

Kaynağa ulaşmak için tıklayınız

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 23:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
İndirmeniz gereken 5 Wii Konsol Oyunu
İlginizi Çekebilir