inFamous serisi Assassin's Creed'i örnek alabilir!

Can Arabacı 24.03.2014 - 15:29
Sevinsek mi, üzülsek mi?
inFamous: Second Son'ın yapımcısı Sucker Punch, son oyunun da başarısıyla birlikte iyiden iyiye "inFamous serisini yapan firma" olarak anılmaya başlandı. Görünüşe göre bu Sucker Punch'ın da hoşuna gidiyor ki, vizyonlarını yeni ufuklara ve yeni inFamous oyunlarına dikmiş durumdalar.

"Oyunun satışından ve başarısından memnunuz. inFamous gerçekten de geniş bir konsepte sahip - sıradan bir insanın özel güçlere sahip olması ve bunu iyilik ya da kötülük için kullanması. Herhangi bir yaştan, herhangi bir cinsiyetten, zamandan ya da ülkeden biri olabilir bu. Olasılıkların sınırı yok!" diyor oyunun yönetmeni Nate Fox. "Bu seferki oyunda Delsin'in hikâyesini işledik. Yeni bir şehir, yeni güçler... Second Son tamamen onun yolculuğu üzerineydi. Cole'un önceki oyunlardaki hikâyesi de aynı şekilde. Gelecekteki inFamous oyunlarında tamamen farklı karakterler görmemiz mümkün. Bu konuda Assassin's Creed ve Bioshock serileri güzel örnekler. Tamamen farklı karakterler, farklı mekanlar ve zamanlarda geçmelerine rağmen özünde aslında aynı hepsi de."

Eh, Asssassin's Creed serisinin içerisine girdiği rutin döngüye girmediği sürece yeni karakterleri içeren yeni inFamous oyunlarına hayır demeyiz doğrusu...

inFamous serisi Assassin's Creed'i örnek alabilir!
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 09:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
inFamous serisi Assassin's Creed'i örnek alabilir!
İlginizi Çekebilir