Savaş simülasyon oyunu Squad'a İngiliz silahlı kuvvetleri geliyor

Ahmet Özçilingir 7.05.2018 - 11:10
Alpha 11 güncellemesi oyuna yeni harita ve İngiliz ordusunu ekliyor

Savaş simülasyon oyunlarının günümüzdeki en önemli temsilcilerinden olan Squad, 50'ye 50 oyuncu sayısı ve geniş haritalarda stratejik bir savaş deneyimi sunan bir yapım. Oyun yaklaşık üç yıldır alfa sürecinde. Steam üzerinden erken erişimde. Ancak daha önce tasarladıkları gerçekçi savaş modları ile oyuncuların sevgisini kazanan yapımcı firma Offworld Industries, Squad'ı güncel tutmaya ve içerik olarak geliştirmeye devam ediyor. Aplha 11 güncellemesi ile birlikte İngiliz ordusu oyuna eklendi.

Squad'a İngiliz ordusu geliyor

Gerçekçi muharebe atmosferini ve savaş stratejilerini bire bir yaşatmayı hedefleyen Squad'a gelen son güncelleme ile birlikte, İngiliz silahlı güçleri oyuna eklenirken, yeni bir harita ve yeni silahlar da Squad oyuncularının kullanımına sunuluyor. Taktik, planlama, strateji, liderlik ve iletişimin oldukça önemli olduğu FPS savaş oyunu Squad'ın, geliştirme süreci devam ediyor. Oyun, çıkışını yaptığı ilk yıllarda silah çeşitliliği harita sayısı oldukça kısıtlıyken, daha sonra oyuna yeni haritalar, silahlar ve zırhlı araçlar ile siper inşa etme mekaniği de eklendi. Oyun şu anda, Steam üzerinden Türkçe arayüz ile birlikte 59.tl'ye satılıyor. Alpha 11 güncellemesi için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 10:14
Atb konfederasyonu olarak gelecek TURK oyuncularini bekliyoruz. 2 yılı aşkın süredir uluslararsı maçlarda Türkiye'yi temsil etmekteyiz. İster bireysel olsun ister takımınız ile konfederasyona dahil olabilirsiniz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
İngiliz ordusu gerçekçi savaş oyunu Squad'a çıkartma yapıyor
İlginizi Çekebilir