IO Interactive Barselona stüdyosunu duyurdu

Alparslan Gürlek 16.04.2021 - 14:01
IO Interactive bugün İspanya'da kurduğu yeni stüdyosunu duyurdu ve bu stüdyo henüz duyurulmamış yeni bir oyun üzerinde çalışıyor.

Hitman serisinin geliştiricisi IO Interactive, bugün Barcelona'da yeni bir stüdyo kurduğunu duyurdu. IOI Barcelona adındaki yeni stüdyo için duyurulmamış bir proje üzerinde çalıştıklarını da doğruladılar. İspanya'da kurulan stüdyonun önümüzdeki yıllarda yeni oyunlar ile karşımıza çıkacağını söylemek zor değil. Önümüzdeki süreçte bizi heyecanlandıracak haberlerle gelebilirler.

IO Interactive İspanya'da yeni bir stüdyo açtı

Hitman 3 ile hem seriye yeni bir oyun kazandırıp hem de dünyanın en karizmatik suikastçısını yeni nesle taşıyan IO Interactive bugün İspanya'da yeni bir stüdyo kurduğunu duyurdu. IOI Barcelona adındaki bu yeni stüdyo henüz duyurulmamış bir proje üzerinde aktif olarak çalışıyor ve çekirdek ekip stüdyoda yerini almış durumda.

Şirket IOI Copenhagen, Malmö ve Barcelona stüdyoları için "IO Interactive stüdyolarının üçü de 'Elit Stüdyolar' olarak kabul edilir ve her biri, tüm projelerdeki devam eden geliştirme ve yayınlama çabalarında önemli bir etki yaratacaktır" diyor. Şirketin CEO'su Hakan Abrak ise yeni stüdyoyla ilgili şunları söyledi:

"IO Interactive'de heyecan verici zamanlar geçiriyoruz ve Avrupa'nın en çok arzu edilen oyun şirketi için planlarımızda bir sonraki adımı duyurmaktan gurur duyuyorum. IOI Barcelona, oyuncularımız ve topluluklarımız için olağanüstü deneyimler yaratma çabamıza katılan üçüncü stüdyo olacak."

IO Interactive Project 007 dışında yeni bir proje daha geliştiriyor

Devamında ise "Stüdyolarımızın üçü de sektörümüzde bir etki yaratmaya yönelik tutkulu ve azimli son derece yetenekli geliştiricilere sahip. Felsefemizin temel bir parçası, IOI'deki herkesin nerede olurlarsa olsunlar hayallerimizi gerçekleştirmede önemli ve etkili bir rol oynamasıdır. Burayı birden çok yerde bulunan tek bir stüdyo olarak düşünün" diye ekledi.

Ayrıca şirket yeni stüdyonun kurulmasının, IO Interactive'in gelecek yıllara yönelik planlarının ayrılmaz bir parçası olduğunu söylüyor. Hitman evreninden daha fazlasının yolda olduğunu ve ilk etapta James Bond temasına dayanan Project 007'nin yayınlanacağını söylüyor. Ardından ise aktif olarak geliştirme sürecinde olan yepyeni bir IP ile IO Interactive'in geleceğinin hiç olmadığı kadar heyecan verici olduğunu belirtiyorlar. Öyle görünüyor ki önümüzdeki dönemde IO tarafından yeni ve heyecan verici oyun duyurularıyla karşılaşacağız. Sizler de görüşlerinizi alt tarafta yer alan yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 11:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2021 20:17
yeni, heyecan verici ve duyurulmamıi oyun: hitman 3
Kalan Karakter: 300 Gönder
IO Interactive Barselona stüdyosunu duyurdu
İlginizi Çekebilir