It: Chapter Two filminin ilk posteri oldukça sade tasarlanmış

Ersin Kılıç 1.11.2018 - 11:16
Filmin ilk posteri yayınlandı

Geçtiğimiz yıla damga vuran filmlerden biri olan It (O) filminin devam halkası It: Chapter Two için ilk poster yayınlandı. Çekimleri devam eden film için son olarak Losers Club (Kaybedenler Kulübü) üyelerinin bir araya geldiği görseller yayınlanmıştı.

It: Chapter 2 filminin ilk posteri yayınlandı

Stephen King'in aynı isimli romanından uyarlanan ilk filmde, bildiğiniz gibi ilk Kaybedenler Kulübü üyeleri ile tanışmış ve ekibin Pennywise ile olan mücadelesine tanıklık etmiştik. Filmin devam halkasında ise Kaybedenler Kulübü üyelerini büyümüş bir şekilde göreceğiz. Ayrıca daha önce yayınlanan fotoğraflarda ekibin çocukluk hallerini de görmüştük. Bu da filmde geri dönüşler olabileceğini ya da filmin çocukluk halleri ile başlayabileceğini işaret ediyor.

James McAwoy'u Bill Denbrough rolünde izleyeceğimiz filmde Jessica Chastain'u Beverly Marsh, James Ransone'u Eddie Kaspbrak, Bill Hader'ı Richie Tozier, Hanry Bowers'ı Jay Ryan gibi oyuncular canlandıracak. Tabi Pennywise ile muhteşem bir performans sergileyen Bill Skarsgård'ı da unutmayalım. Merakla beklediğimiz It: Chapter 2 filminin vizyon tarihi ise 6 Eylül 2019 olarak açıklanmıştı. 

It: Chapter Two için oldukça sade bir poster yayınlandı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
It: Chapter Two için oldukça sade bir poster yayınlandı
İlginizi Çekebilir