Jennifer Lopez, eSpor işine giriyor

Hakan Hervenik 29.09.2017 - 12:49
Mustafa Sandal'a rakip çıktı.

Dünyanın en büyük eSpor takımlarından biri olan NRG Esports, yatırımcılarından toplamda 15 milyon dolar toplamayı başardı. Bu yatırımcılar arasında ise ünlü şarkıcı Jennifer Lopez de bulunuyor. Yatırımcılar arasında sporcu Marshawn Lynch ( aktif ), NFL'den Michael Strahan ( emekli ) ve New York Yankees'in oyuncusu Alex Rodriguez bulunmakta. ESPN'nin haberine göre Alex Rodriguez hali hazırda zaten NRG yatırımcısı. Ancak, yönetici pozisyonuna gelmek için bu yatırımı arttırmış.

Jennifer Lopez, eSpor işine giriyor

Jenifer Lopez, eSpor işine giriyor

Diğer yatırımcıların içerisinde, Cleveland Indians oyuncusu Marlon Byrd, Twitter operasyon müdürü Anthony Noto, Sacramento Kings sahibi Kevin Nagle ve NBA efsanelerinden Shaquille O'Neal bulunuyor. NRG Esports takımı, dünyanın en tanınan eSpor takımlarından biridir. Leauge of Legends, Counter Strike: Global Offence, Super Smash Bros., Hearthstone, Rocket League ve Overwatch gibi oyunlarda takımları bulunan NRG'nin, son olarak geçtiğimiz hafta Overwatch League'e katılmak için 20 milyon dolarlık bir yatırımla takım kurduğu biliniyor.

Espor, gün geçtikçe popülerlik kazanmaya ve yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Sizce eSpor'u nasıl bir gelecek beklemekte?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 19:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2017 15:56
Heyt be bi nesil bu bağyanla büyüdü her anlamda :) Katkılarından dolayı teşekkür ederiz espor önemli ;)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Daadsy
Daadsy 29.09.2017 13:56
Şimdi Mustafa Sandal düşünsün.!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jennifer Lopez, eSpor işine giriyor
İlginizi Çekebilir