JK Rowling: Jude Law'a, Dumbledore hakkında bildiklerimi anlattım

Furkan Güler 8.11.2018 - 17:02
Rowling, tüm oyuncularla irtibat halinde.

Harry Potter serisi sayesinde kendinden söz ettiren JK Rowling, günümüzde yaşayan yazarlar arasında en başarılı fantastik edebiyat üstatlarından bir tanesi olarak gösteriliyor. Hikayelerinde sakladığı detayları yıllar sonra bile açıklamayan ancak açık kapı bırakan yazar, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald filmi için yapımcılarla işbirliği içerisinde çalışmakta. Oyuncularla teker teker görüşerek karakterleri anlatan Rowling, geçtiğimiz günlerde film için yayınlanan yeni videoda Jude Law'a, Dumbledore hakkında tüm bildiklerini anlattığını belirtti.

JK Rowling, Dumbledore'un gençliğinden bahsetti

Filmde göreceğimiz Dumbledore ve Grindelwald savaşının çok önemli bir olay olduğunu daha öncesinde belirten Rowling, Dumbledore'un yaşlılığında sahip olduğu kişiliğin, Grindelwald'u tanıdıktan sonra oturduğunu söyledi.

16 Kasım tarihinde vizyona girecek olan filmde Newt Scamander'ın macerası kaldığı yerden devam edecek. Yönetmen koltuğunda Harry Potter serisinin sevilen filmlerinden olan Melez Prens, Zümrüdüanka Yoldaşlığı, Ölüm Yadigarları 1. ve 2. bölümünün yönetmeni olan David Yates bulunmakta. oscar ödüllü oyuncu Eddie Redmayne'ın Newt Scamander'ı canlandıracağı filmde ayrıca Johhny Depp, Ezra Miller ve Zoe Kravitz gibi oyuncular da bulunuyor. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald filmini ülkemizde de bekleyen büyük bir hayran kitlesi var.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
JK Rowling: Jude Law'a, Dumbledore hakkında her şeyi anlattım
İlginizi Çekebilir