Thanos bu sefer de Donald Trump'ın attığı Tweetlerini okudu

Ersin Kılıç 23.06.2018 - 14:42
Gollum'dan sonra sırada Thanos var

Thanos, Amerika Birleşik Devletleri başkanı olan Donald Trump'ın Tweetlerini okudu. Avengers: Infinity War'un yayınlanmasından sonra rüzgarı esmeye devam eden Thanos için enteresan haberler gelmeye devam ediyor. Merakla beklediğimiz Avengers 4'te aynı rolü üstlenecek olan Josh Brolin, katıldığı bir programda oldukça ilginç bir istek ile karşılaştı.

Thanos, Donald Trump Tweetlerini okudu

Yeni filmi Sicario 2'nin tanıtımı için The Late Show with Stephen Colbert programına konuk olan Josh Brolin, Colbert'in isteğini kıramamış. Thanos olarak Donald Trump'ın daha önce attığı bazı tweetleri okuyan Brolin, oldukça güzel bir performans sergilemiş. Tabi karakterin ağırlığından dolayı oturaklı bir şekilde okuduğunu da görüyoruz. Yine de öncesinde yaptığı büyük baba Thanos esprisi de oldukça iyiydi.

Hatırlarsanız daha önce bir ünlü oyuncu Andy Serkis de aynı programa konuk olmuş ve Gollum olarak Donald Trump'ın attığı tweetleri okumuştu. Tabi Gollum'un mizacı çok daha komik ve hareketli olduğu için ortaya yine oldukça eğlenceli anlar çıkmıştı. Thanos'un sesi ile okuma dışında diğer videoya da aşağıdan göz atabilirsiniz. Thanos'un Tweet okuduğu kısım videonun 9:30 dakikasından sonra başlıyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 12:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
carmalone
carmalone 26.06.2018 11:01
Gollum süperdi :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2018 00:08
HAber ve içrikten bir şey anlamadım ki ben? İngilizce?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Josh Brolin, Thanos olarak Donald Trump'ın Tweetlerini okudu
İlginizi Çekebilir