Jurassic World: Fallen Kingdom'ın son fragmanı da yayınlandı

Ersin Kılıç 19.04.2018 - 10:45
Vizyon için geri sayım başladı

Jurassic World filminin devam halkası olan Fallen Kingdom ya da Türkçe adı ile Yıkılmış Krallık için artık geri sayım başladı. Filmi için tanıtımlara devam eden Universal, yayınladığı kısa teaser videolarından sonra filmin final fragmanını da yayınladı. 

Jurassic World: Fallen Kingdom için yeni fragman yayınlandı

Fragmana baktığımızda daha önce gördüğümüz bazı sahneler dışında yepyeni sahnelere de yer verildiğini görüyoruz. Ayrıca ilk filmden de hatırlayacağımız Blue isimli dinozorun hikayede önemli bir yeri olduğu da bu fragmanda gösterilmiş. Ayrıca yanardağ sahnesi belli ki filmin en aksiyon dolu anlarına da ev sahipliği yapacak. Ülkemizde Jurassic World: Yıkılmış Krallık olarak gösterime girecek olan filmde yeni tür dinozorların gözükeceği de açıklanmıştı.

J.A. Bayona'nın yönetmenlik koltuğuna oturduğu filmde bir önceki filmde de başrolleri paylaşan Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard yer alıyor. Ayrıca seriden aşina olduğumuz Jeff Goldblum ile birlikte Jurassic Park'ta yer alan bazı oyuncuları da yeni filmde görme şansına erişeceğiz. Jurassic World: Yıkılmış Krallık filminin 8 Haziran 2018'de gösterime gireceğini de hatırlatalım. Filmin bu yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jurassic World: Fallen Kingdom'ın son fragmanı da yayınlandı
İlginizi Çekebilir